Kamyonet tıra arkadan çarptı: 1 ölü 1 yaralı

Kamyonet tıra arkadan çarptı: 1 ölü 1 yaralı

Kamyonette sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza 15,00 sıralarında Konya Adana karayolu üzeri Ereğli İlçesi Organize karşısı 10. kilometresinde meydana geldi.

Konya istikametinden Ereğli istikametine gitmekte olan Sadettin A. idaresinde ki  45 ZD 086 plakalı kamyonet sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu aynı istikamete gitmekte olan Kerem K. idaresindeki 27 AEU 73 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyonet sürücüsü  Sadettin A. araç içerisinde sıkıştı. Kamyonette yolcu olarak bulunan sürücünün eşi Hayriye A. ise kazada yaralanırken, Vatandaşların ihbarı ile kaza yerine ambulans ve itfaiye kaza kırım ekibi sevk edildi.

PAZAR EMEKÇİSİ ÇİFTİ TRAFİK CANAVARI AYIRDI

Olay yerine giden itfaiye ekipleri sıkışan sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarırken sağlık ekipleri de bir yandan müdahale etti. Yaralı sürücü sıkıştığı yerden çıkartılmasının ardından ambulansla,  Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden Sadettin A. nın pazarcı olduğu ve ve eşiyle birlikte Kutören pazarından Ereğli'ye geldiği öğrenildi.

Kaza nedeniyle Konya Adana karayolu Ereğli istikametine trafik tek şeritten verilirken kazayla ilgili olarak jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Sadettin A. ya Allah rahmet diliyor ve eşine acil şifalar dileriz. yakınlarına ise sabır ve başsağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.