Karaman Tek Golle 3 puanı aldı, Ereğlispor :0 Karamanspor :1

Karaman Tek Golle 3 puanı aldı, Ereğlispor :0 Karamanspor :1

Ereğli de oynanan maçta temsilcimiz Ereğlispor Bal liği 5. Grupta evinde konuk ettiği, Komşu Karamanspor ‘dan ağır darbe aldığı maçta kendi sahasında yediği tek golle rakibine 3 puanı verdi.

Ereğlispor konuk ettiği Karamanspor’a kendi saha ve seyircisi önünde maalesef 1—0 yenildi. 2. Yarının ilk maçında deplasmanda Akşehirden aldığı farklı galibiyetle güzel bir başlangıç yapan Ereğlispor kendi evinde ki şanssızlığını yine maalesef yenemedi. Kötü gidişini Karaman maçında da sürdüren Ereğlispor mağlüp olmaktan kurtulamadı.
Bugün ise muhteşem bir hava ve yine muhteşem bir taraftar topluluğunun olduğu müsabakada kendi evinde konuk ettiği Karamanspor’a karşı maçın başlarında 9. dakikasında Karamanspor’un gölü geldi, Karamanspor’dan Ümmet Türk’ün ayağından yediği golle, Ereğlispor maçın ilk yarısını da 1-0 mağlüp bitirdi.
Karamanspor karşısında fazla varlık gösteremeyen temsilcimiz maçta rakibinin tek gölüne engel olamayınca kendi saha ve seyircisi önünde rakibine mağlüp olmaktan kurtulamadı.
Bu maç öncesinde 26 puanla liğin 3.sırasında yer alan Karamanspor takımı ,yine 7. Sırada 22 puanı olan Ereğlispor arasında oynanan maçta zaman zaman gergin anlar yaşanırken rakip Karamanspor ise Ereğli’de tek golle galip gelmesini bildiği maç sonrasında fiküstürde ki yerini de üst sıralara taşımak için gayret gösterdiği bu maçta Ereğli’den aldığı bu galibiyetle altın bulmuş oldu.
Temsilcimiz Ereğlispor ilk yarıda yediği tek golle maçı kaybederken güzel gidişine kendi evinde ard arda aldığı mağlubiyetle son vermiş oldu. Maçın 79. Dakikasında Ümmet Türk’ün ayağından Karamanspor penaltı kaçırdığı maçta yine de galip gelmesini bildi. Ereğlispor maçta 3 puan kaybederek, taraftarını üzdüğü maçta Konuk takım Karamanspor ise tek golle 3 puanı aldığı maçta kendi durumu açısından aldığı bu galibiyetle büyük avantaj sağladı maç sonrasında, Ereğlispor ise 22 puanda kalarak orta sıralardan üst sıralara taşıma ümidini önümüzdeki haftalara bıraktı.
Maç sonundaki uzatma dakikalarında da Ereğlispor’un yoğun ve baskılı oyunu neticeyi değiştirmeye yeterli olmayınca, uzatmalarda ise fazla varlık gösteremeyen yeşil beyazlılar maçtan mağlüp olmaktan kurtulamazken, Karamanspor ‘un penaltı kaçırdığı maçta, ilk yarıda bulduğu golle maçı 1—0 kazanmasını bildi.
Ereğlispor : 0 Karamanspor : 1


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.