Kaymakam Çiftçiden Kontrol Noktalarına Denetim

Kaymakam Çiftçiden Kontrol Noktalarına Denetim

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, yol uygulama noktalarını denetledi.

Konya'nın Ereğli ilçe Kaymakamı Hayrettin Çiftçi Karayolu üzerinde bulunan Covid-19 (Corona) Virüsü İle Etkin Mücadele için kurulan yol uygulama noktalarını yerinde inceleyerek denetim yaptı.

Kaymakam Hayrettin Çiftçi, ilçe genelinde olduğu gibi şehirler arası yollarda Covid-19 (Corona) Virüsü  mücadele kapsamında kurulmuş olan kontrol noktalarını ve burada görev yapmakta olan güvenlik güçlerini ziyaret eden Çiftçi, denetimleri yerinde gördü. Kaymakam Çiftçi çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı. Dünya'da hızla yayılmakta olan Covid-19 (Corona) Virüsü ile mücadele konusunda, İlçe genelinde işi sıkı tutan Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi gece gündüz, tatil demeden her zaman olduğu gibi zaman fark etmeksizin görevini ifa eden Çiftçi, görevliler tarafından yapılan çalışmaları  yerinde inceledi. Uygulama noktasında vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Çiftçi,  Gazetecilere yaptığı açıklamada ; İlçe giriş ve çıkışlarında polis ve jandarma tarafından yapılan yol kontrol denetimlere katılan Kaymakam Hayrettin Çiftçi, kolluk kuvvetleri tarafından yapılan denetimlerin sıkı bir şekilde uygulandığını belirterek, “Polis ve jandarma ekiplerimiz İçişleri Bakanlığımız tarafından alınan kararları 7/24 kuralına göre uyguluyorlar. Denetimler aralıksız olarak sürdürülüyor. Bizim vatandaşlarımızdan isteğimiz zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları. Bu konuda herkes duyarlılık gösterirse, uzmanların sözlerine kulak verirlerse süreci rahat atlarız” dedi.

Çiftçi, vatandaşları da kurallara uymaları konusunda uyardı.

Korona virüsün yayılmasını engellemek amacıyla düzenli olarak dezenfeksiyon yapmaları konusunda ve sosyal mesafe kurallarını uymaları, Maskelerini takmaları ve evde kalın diyerek uyarıda bulundu.

kaymakam-ciftciden-kontrol-noktalarina-denetim.jpg

kaymakam-ciftciden-kontrol-noktalarina-denetim-001.jpg

kaymakam-ciftciden-kontrol-noktalarina-denetim-002.jpg

kaymakam-ciftciden-kontrol-noktalarina-denetim-003.jpg

kaymakam-ciftciden-kontrol-noktalarina-denetim-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.