KAYMAKAM ÇİFTÇİNİN YAPTIĞI KONUŞMA EREĞLİ'DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ?

KAYMAKAM ÇİFTÇİNİN YAPTIĞI KONUŞMA EREĞLİ'DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ?

Ereğli’de, 15 Temmuz'un 4. yıl dönümünde şehitler anmak üzere düzenlenen Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle organize edilen program'da konuşan,

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçinin o güzel konuşması, Ereğli'de ve programa katılan vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Kaymakam Çiftçi konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Sevgili Ereğlililer 4 yıl önce Fetö terör örgütünün hain girişimine karşı kurtuluş savaşından sonra ilk defa devlet ve millet el ele Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde meydanlara çıkarak ordunun içerisinde yapılanmak suretiyle ruhunu şeytana ve Emperyalist güçlere işbirliği yapmak suretiyle devletini satmış bazı askeri personelin kışkırtması ile bu devleti peşkeş çekme zihniyetinde olan, Bu karanlık şer odaklarına bu millet bu aziz topraklarda gereken dersi layıkıyla vermiştir dedi.

Türklük, 1000 yıldan beri Anadolu da gururla yaşamış, hiç bir zaman hiçbir devletin egemenliğine girmemiş kutsal bir ruh taşıyan millettir.

Bu Fetö terör örgütünün yapılanmasını aşağı yukarı biliyorsunuz, bu terör örgütü başlangıçta dernekler vasıtası ile kurduğu, küçük yaşta çocukları yurtlara alarak para toplayarak o yurtlarda onların zihnini bozarak kendi emrine alarak yetiştirmiş ve daha sonrada okullar aracılığı ile tüm Türkiye ye yayılmıştır.  Bu gücü ele geçiren bir örgüt belki o dönemde masum hane görülmüştür. Çünkü dindar görünümlü kılıf altında sinsi emelleri anlaşılamamıştır. Bütün toplumumuzun anlayamadığını söyleyemeyiz ama 40 yıldır bu sinsi örgüt daha sonraları bu sivil yapılanmadan asker, mülki, adli makamlara geçerek orda statü elde etmiş ve devletin gücünü milletine karşı emperyalist güçleri arkasına alarak kullanmak istemiştir. İşte bu aziz millet meydanlarda tankın altında ezilmek pahasına kan vererek can vererek bedel ödeyerek bu kutsal vatan topraklarını bu hain çetelere bu hain terör örgütüne teslim etmemiştir ve asla teslim etmeyecektir dedi. Bu millet özgürce yaşamaya demokratik laik Türkiye Cumhuriyetini korumaya atasının kurduğu bu Cumhuriyet ve Cumhuriyetin değerlerine  kuruluş değerlerine sahip çıkmaya ant içmiştir. Mili birlik ve beraberliğimizi bozacak her sinsi emele karşı bundan sonra daha duyarlı olacağınızdan hiç kuşkunuz olmamalıdır. Zor zamanlarda o birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirerek vücut eden bir millet bu Türk milletidir İfadelerini söyledi.

ÇİFTÇİ'DEN ÖNEMLİ KALEMŞÖR VURGUSU!

Çiftçi konuşmalarını şu sözlerle sürdürdü, Tabi ki bu dernek yapılanmalarıyla beraber onların sinsi emellerine çanak tutmamak için toplumumuz uyanık, bilinçli ve sorumluluk duygusu içinde olmalıdır diyen Çiftçi, Sosyal medyada pervasızca bireysel ve sosyal sorumluluk duygusundan yoksun temelsiz dayanaksız yazılarla terör örgütlerinin amaçlarına progandasına çanak tutan toplumun huzur ve sükununu bozan dijital cep gazetecilerinin sosyal medya kabadayılığı yaparak çakma kahramanların da, bu hain terör örgütlerinin zihniyetinden hiç bir farkı yoktur dedi. Toplumun dez avantajlı guruplarının engelli insanlarının üzerinden onları istismar ederek kendine rol kesen alçak kalemşörlerinde sivil toplum kuruluşu kılıfı altında örgütlenerek statü ve itibar kazanması hiçbir şekilde mümkün olmayacaktır. Bu devlet bu devletin yöneticileri bu çakal takımına fırsat vermeyecektir, vermemiştir dedi. Bu toplumda çalışan üreten Milli değerlere bağlı manevi değerlere bağlı inançlı muhafazakar milletini seven bayrağını seven insanların sesinin daha çok daha gür çıktığı bir toplum haline gelmek için bu kalemşörlere hiç bir zaman fırsat vermeyeceğiz onların terör örgütlerinden başka terör örgütünün amaçlarından başka bir amaç gütmesi mümkün değildir, Toplumun birlik ve beraberliğini bozan her şekilde onları istismar eden bütün örgütlenmelerin karşısında olacağız devlet milletinin birlik ve bütünlüğü için vardır. Devlet kutsal değildir, insanlık Millet kutsaldır ama Devletsiz bir Millet hiç bir zaman yer yüzünden var olamaz. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyorum onların ailelerine sabır diliyorum tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçinin bu muhteşem konuşması Ereğli halkı tarafından takdir görürken, Birilerini ise rahatsız etti. O birileri her zaman olduğu gibi yine insanları el altından yanlış şekilde yönlendirme yolunu seçmiştir.

KÜÇÜK BİR UYARIDA BİZDEN

Sayın Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçinin tayininin çıkması nedeniyle, birileri maden bulmuş gibi zıpladı ve zıplamasını sürdürdü.

Unutmayın ki, Burası Türkiye Cumhuriyetidir, O Ay yıldızlı kutsal bayrağımızın bulunduğu yurdumuzun her noktası da bizlerindir. Sayın Çiftçi, Devletimizin yetiştirdiği önemli kişiliktir. Bugün Ereğli'de başka bir gün ise yurdumuzun başka bir noktasında görevini ifa eder, zaten kendisi de o bilinçtedir. Ama siz yine yanlış sevdalar içerisindesiniz,  Çünkü Devlet Devlettir. Devlette devamlılık esastır. Çiftçi gider Çakıcı gelir, Fazla zıplamayınız! İlçemiz Ereğli'de faaliyet göstermekte olan, bazı dernek, oda ve sivil toplum örgütlerine ise, Bu basın sektöründe İlçemiz Ereğli'de yıllardır hizmet vermekte olan bizler, medya mensubu kişiliğimizle küçük bir hatırlatmamız olacaktır. Birilerinin çürümüş ve bozgunculuktan beslenen dolduruşuna ve yanlış yönlendirmelerine asla ve asla müsaade etmeyin temsil ettiğiniz dernek ve oda kamu görevi vermektedir. Bazı batakta olan mantığın çamurları sizlere de sıçramasın.

Güzel Ereğli'miz;  her birimden hizmet bekliyor. Unutmayın!

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi'nin de önceden ve şimdi ki belirttiği gibi Sosyal Medya konusunda önemli uyarıları olmuştu.

Devletin üst birimlerinden art arda gelen bu uyarılara karşı duyarlı ve bilgili olmalıyız, sosyal medya üzerinden zıplayan ve Kaymakam beyin dikkat çektiği gibi o çakma kalemşörlere  karşı uyanık olun diyoruz. Saygılarımızla...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.