"Kitap Oku-Yorum Etkinlikleri" Başladı

"Kitap Oku-Yorum Etkinlikleri" Başladı

Ereğli Kaymakamlığı bünyesinde düzenlenen ve Kaymakam Ömer Lütfi Yaran’ın büyük destek verdiği "Kitap Oku-Yorum" projesi kapsamında düzenlenen kitap okuma seferberliği etkinliklerinin açılışı,

Ereğli Kaymakamlığı bünyesinde düzenlenen ve Kaymakam Ömer Lütfi Yaran’ın büyük destek verdiği "Kitap Oku-Yorum" projesi kapsamında düzenlenen kitap okuma seferberliği etkinliklerinin açılışı, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Ereğli POMEM Müdürü Ali Kurbi, Ereğli Gençlik Merkezi Müdürü Harun Aydın, Ereğli KYK Müdürü Recep Yılmaz’ın katkıları ve Vera Kitabevi’nin destekleri ile bugün gerçekleştirildi.

Konya Ereğli Kaymakamlığı bünyesinde ve pek çok kurumun katkısıyla gerçekleştirilecek ve 3 gün boyunca devam edecek olan etkinlikler kapsamında pek çok yazar Ereğli'de söyleşi ve imza günü gerçekleştirecek.

Üç gün sürecek olan programın açılış konuğu TRT’nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in Tahsin Paşası Bahadır Yenişehirlioğlu oldu.  Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Bahadır Yenişehirlioğlu, sevenlerinin kitaplarını imzaladı.

12 Ocak  Cuma günü başlayan etkinlikler, farklı yazarların katılımıyla 14 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.