Kocası Böbrek Hastası Eşin Feryadı!...

Kocası Böbrek Hastası Eşin Feryadı!...

Zor Koşullarda Yaşayan Böbrek Hastası, Yaşam Mücadelesi Veriyor!

Zor Koşullarda Yaşayan Böbrek Hastası, Yaşam Mücadelesi Veriyor!

Ereğli'nin Belkaya Mahallesi'nde yaşayan Aysel Şen, her iki böbreği de rahatsız olan eşi Dursun Şen zor durumda aile kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

İlçemiz Ereğli'de yaklaşık 7 yıldır her iki böbreğinden de rahatsızlığı bulunan ve eşinin belirttiğine göre 5 ay önce ikinci bir hastalığı öğrenilen ve kanser teşhisi konan Dursun Şen, rahatsızlıklarından dolayı çalışamıyor.Belkaya mahallesinde bir hasta için uygun olmayan duvarları rutubetli, bu kış gününde soğuk bir evde  Yaşam mücadelesi veren aile, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

dsc_8810.jpg

Mikrofonlarımıza konuşan Aysel Şen, eşinin daha önceden kanser hastası olduğunu ancak bu hastalığın böbrek rahatsızlığından dolayı periton diyalizi takıldığında ortaya çıktığını söyledi. Aysel Şen; üç ayda bir engelli maaşı aldıklarını zaman zamanda yol parası aldıklarını ancak eşi Dursun Şen'in ilaçlarının pahalı olduğunu aldıkları maaşın büyük bir kısmının ilaç masraflarına gittiğini ve kaldıkları lojmanın kirasını ödeyemediklerini ve hasta olan eşinin çalışamadığını eşine gıda ve yiyecek almakta zorlandıklarını dile getiren aile sıkıntı içerisinde olduklarını seslerini duyurabilme adına Metro tv haber merkezine sosyal medya yolu ile attığı haberle eşine yardım isteyerek sesinin duyurulmasını istedi.

Bizler üzerimize düşeni yapma adına bu haberimizle, Bir elçi misali görevimizi yapmaktayız bundan sonrasını ise Ereğli’mizi yöneten idarecilerimize kalmıştır.

Aysel Şen, eşinin ilaç masraflarının karşılanması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi için yardım beklediklerini ifade etti.

dsc_8816.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,10 Ocak İdareciler Günü'nde yaptığı konuşmada "Eğer ilçenizde yatacak yeri olmadığı için gece sokaklarda kalan, yiyeceği olmadığı için yatağa aç giren, yakacağı olmadığı için soğukta titreyen, giyeceği olmadığı için dışarı çıkmaya utanan, bakacak kimsesi olmadığı için sersefil olan velhasıl yardım eli uzatabilecekken ihmalden dolayı mağdur olan tek bir kişi bile varsa büyük bir vebal altındasınız" ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan bu konuşması ile zor durumda olan insanlara herkesin özellikle idarecilere işaret ederek sıkı bir şekilde ilgilenmesini ifade etmiştir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan bu konuşma, Cumhurbaşkanımızın Devletimizin bu konulara olan duyarlılığı en üst seviyede göstergesinin ifadesidir. Umarız ki şehrimizi yöneten yöneticilerimiz de Eşi böbrek hastası Aysel Şen’in feryadına kulak verir ki, çaresizlik içerisinde duvarları rutubet, soğuk ve kapkara olan bir evde kaderiyle baş başa bırakılamayacağını sorunlar içerisinde kalan hasta kardeşimize gerekli duyarlılığı göstererek gereğini yerine getireceklerine inancımız tamdır diyelim.

dsc_8818.jpg

Biz de yetkili kişilerin ve kurumların konuya duyarsız kalmayacağını umuyor, Şen ailesine geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

dsc_8822.jpg

dsc_8831.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.