KONSİAD’dan Başkan Oprukçu’ya Ziyaret

KONSİAD’dan Başkan Oprukçu’ya Ziyaret

Ereğli’nin Gelecek Vizyonunu Konuştular

Ereğli’nin Gelecek Vizyonunu Konuştular

KONSİAD Başkanı Kemal Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret ettiler

Ereğli ve bölge ekonomisinin mihenk taşı iş adamları, Başkan Oprukçu’yu ziyaretlerinde 12-15 Aralık’ta İstanbul Yenikapı’da Konya Tanıtım Günleri’ne davet ettiler ve “Ereğli’ye yapılabilecek yatırımlar ve Ereğli’nin geleceği” hakkında da istişarelerde bulundular

74883984_990240944644116_7441349462468853760_o.jpg

“EREĞLİ’NİN GELECEĞİ İÇİN EL ELE VERMELİYİZ”            

KONSİAD Başkanı Kemal Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret ettiler. Ereğli ve bölge ekonomisinin mihenk taşı iş adamları, Başkan Oprukçu’yu ziyaretlerinde 12-15 Aralık’ta İstanbul Yenikapı’da Konya Tanıtım Günleri’ne davet ettiler ve “Ereğli’ye yapılabilecek yatırımlar ve Ereğli’nin geleceği” hakkında da istişarelerde bulundular ziyaretle ilgili mutluluğunu ifade eden Başkan Oprukçu: ”Hemşerilerimizin teveccühü ve Allah’ın izniyle Bağımsız Belediye Başkanı olma şerefini yaşıyorum. Bu anlamda şereflendirildiğimiz bir tabloda hakka, hukuka riayet etme suretiyle memleketimizin huzur şehri olması noktasında üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu anlamda çok çalışmaya ve hizmet etmeye mecburiyetimiz var. Bu noktada sizler gibi kıymetli iş adamlarımızın da Ereğli’mize yapılabilecek yatırımlar ve Ereğli’nin geleceği ile ilgili önemli bir misyon üstleneceğinizden de eminim. Hepimiz Ereğli için, Ereğli sevdası için hizmet etmek amacındayız. Gelecek nesillerimize huzurlu bir Ereğli bırakmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, sizlerin de bu önemli gayeye omuz vereceğinize yürekten inanıyorum” dedi.

75362163_990241054644105_1100481293952483328_o.jpg

“EREĞLİ SANAYİLEŞMELİ, VİLAYET OLMALI”

Ereğli’de sanayileşmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Oprukçu: “Ereğli sanayileşmeli, gelişmeli diye düşünüyorum, bu manada da her zaman yüreğimiz çırpındı. Huzur şehri Ereğli diyerek çıktığımız yolda insanlarımızın aç açıkta olmaması için var gücümüzle çalışıyoruz. İşsizliğin olduğu yerde de huzuru inşa etmek kolay değil, bu bilinçle yeni iş sahalarının oluşmasını elzem görüyorum. Ereğli sanayileşmeli, ham üretip ham satılmamalı, katma değeri yüksek ürünler üretilmeli ve tüm bunların tezahürü ile şehrimizin gelişmesini arzu ediyoruz, bunun için çaba harcıyoruz. Ereğli’mizin vilayet olma mecburiyetini, gelişmesinde vilayet olmasının önemini çok iyi biliyorum. Huzur şehri Ereğli’yi inşa etmede bunlar hep yapı taşlarıdır. Günü kurtaracak hizmetlerle işimiz olmayacak, çünkü sadece bugününü değil Ereğli’nin gelecek yüzyılını inşa etmenin derdindeyiz. Bu doğrultuda da hizmetlerimize devam edeceğiz. Her birinize bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, önemli yatırımlarda yeniden buluşmayı temenni ediyorum” diyerek Ereğli’nin vilayet olması arzusunu gerekçeleriyle bir kez daha dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.