Konya Leke Kaldırmaz, Leke Kabul Etmez

Konya Leke Kaldırmaz, Leke Kabul Etmez

Türkiye Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, son günlerde Konya ile ilgili yine spekülasyonlar yapıldığını belirterek, “Konya ile ilgili farklı bir imaj çalışması yapanlar, Konya’yı karalamaya çalışanlar asla amaçlarına

Türkiye Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, son günlerde Konya ile ilgili yine spekülasyonlar yapıldığını belirterek, “Konya ile ilgili farklı bir imaj çalışması yapanlar, Konya’yı karalamaya çalışanlar asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Konya leke kaldırmaz, leke kabul etmez. Konya, milli duruşun, milli duyuşun, devletinin-milletinin yanında duruşun örneklerini bugüne kadar her zaman göstermiştir, bundan sonra da gösterecektir” dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'nın adını karalamaya yönelik açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi. Son günlerde Konya ile ilgili yine spekülasyonlar yapıldığını belirterek, bunları kınayan Başkan Akyürek, Konya’nın her zaman vatanının, milletinin, memleketinin, devletinin yanında yer almış, Anadolu çadırın orta direği olan bir şehir olduğunu dile getirdi. Konya’yı illegal çalışmalar ve illegal örgütlerle bağlantılı göstermek isteyenlerin amaçlarına asla ulaşamayacaklarını kaydeden Başkan Akyürek, “Bunların siyasi şizofreni gereği değilse bir iftira olarak siyasi hayatta karşılığının olacağını, halkımızın bunları değerlendireceğini düşüyorum. Konya ile ilgili farklı bir imaj çalışması yapanlar, Konya’yı karalamaya çalışanlar asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Konya leke kaldırmaz, leke kabul etmez. Konya, milli duruşun, milli duyuşun, devletinin-milletinin yanında duruşun örneklerini bugüne kadar her zaman göstermiştir, bundan sonra da gösterecektir. Konya’da kanun dışı, hukuk dışı, devletimize, milletimize zarar verecek, tartışmaya açacak herhangi bir eylem ve oluşum asla olmamıştır ve olmayacaktır. Buna halkımız müsaade etmeyecektir” diye konuştu.

konya_mevlana_b_1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.