Konya Valisi Toprak, Şehit Oğlunun Sünnet Törenine Katıldı

Konya Valisi Toprak, Şehit Oğlunun Sünnet Törenine Katıldı

Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak ile birlikte Şehit Polis Memuru İsmail Yalçın’ın oğlu Yusuf Buğra Yalçın’ın sünnet törenine katıldı.

Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak ile birlikte Şehit Polis Memuru İsmail Yalçın’ın oğlu Yusuf Buğra Yalçın’ın sünnet törenine katıldı.

konya_valisi_toprak_sehit_oglunun_sunnet_torenine_katildi_1.jpeg

Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak ve eşi Dr. Funda Toprak, Konya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timler Amirliğinde görevli iken, geçtiğimiz yıl şüpheli bir aracın takibi sonucu yaşanan trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru İsmail Yalçın’ın oğlu Yusuf Buğra Yalçın’ın sünnet törenine katıldı. Polisevindeki tören öncesi Yusuf Buğra, annesi, kardeşi ve yakınlarıyla birlikte babasının şehitlikteki mezarını ziyaret ederek dua etti.

konya_valisi_toprak_sehit_oglunun_sunnet_torenine_katildi_2.jpeg

Konya protokolünün de yer aldığı sünnet töreninde, üzerinde Şehit Polis Memuru İsmail Yalçın’ın da bulunduğu aile fotoğraflı pastayı, Yusuf Buğra ile birlikte kesen Vali Toprak, törene katılan şehit ve gazi çocuklarına pasta ikramında bulunarak, onların sevincine ortak oldu. Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı törende, Yusuf Buğra ve annesi salonda asılı bulunan Türk bayrağını birlikte öperek saygıda bulunması, davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.

konya_valisi_toprak_sehit_oglunun_sunnet_torenine_katildi_3.jpeg

Törene; Şehit Polis Memuru İsmail Yalçın’ın yakınlarının yanı sıra şehit ve gazi aileleri ile Konya 3’üncü Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel, Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve diğer protokol üyeleri katıldı.

konya_valisi_toprak_sehit_oglunun_sunnet_torenine_katildi_4.jpg

konya_valisi_toprak_sehit_oglunun_sunnet_torenine_katildi_5.jpeg

konya_valisi_toprak_sehit_oglunun_sunnet_torenine_katildi_6.jpeg

konya_valisi_toprak_sehit_oglunun_sunnet_torenine_katildi_7.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.