KOSGEB Destekli Girişimcilik Kursu Sona Erdi

KOSGEB Destekli Girişimcilik Kursu Sona Erdi

EREĞLI İŞKUR & TICARET BORSASI işbirliği ile düzenlenen KOSGEB destekli Ereğli Ticaret Borsasında 25 kursiyerin katıldığı girişimcilik kursu sona erdi.

EREĞLI İŞKUR & TICARET BORSASI işbirliği ile düzenlenen KOSGEB destekli Ereğli Ticaret Borsasında 25 kursiyerin katıldığı girişimcilik kursu sona erdi.

Kendi işini kurmak isteyen girişimcilere açılan KOSGEB kurslarından yararlanan kursiyerler 70 saat süren bir eğitim aldılar. Ücretsiz olan bu eğitimi KOSGEB kendi şubeleri ile belediyeler, üniversiteler, sanat ve meslek kursları, İŞKUR, sanayi ve ticaret odaları ile işbirliği içinde gerçekleştirmektedir.

Ereğli Ticaret Borsa Başkanı Zekeriya Ünlü, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Yaman ve Ahmet Hakkı Kılıç'ın yapmış olduğu kapanış konuşmalarında kursiyerlere başarılar dilediler.

Ereğli Ticaret Borsa Başkanı Zekeriya Ünlü yapmış olduğu açıklama da şunları ifade etti;

“Girişimci arkadaşlarımıza öncelikle hayırlı olmasını temenni ederiz. Bizim istediğimiz arkadaşlardan devletimizin verdiği bu imkânları iyi bir şekilde kullanmaları, belgeleri alıp duvara asmasınlar. Ufaktan başlanırsa hani insanın imkânı olmayıp da devletin verdiği 50 bin lira değerindeki parayı iyi değerlendirip iş yerlerini açarlarsa çok iyi olur. Bu paraya az demeyeceğiz ufak ufak büyüyen şirketler iş yerleri daha sağlıklı olur. Teşekkür ediyoruz tekrardan hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerine son verdi;

Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yaman ise şu sözleri ifade etti;

“Hayırlı Uğurlu olsun inşallah başarılı olurlar. Bilginin kötüsü olmaz en kötü şey bilmemektir. Onun içinde yapılan her bilgi eğitiminin faydalı olacağını düşünüyorum. Herkese inşallah hayırlı uğurlu olur” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Hakkı Kılıç ise Her şeyin Ereğli ve Ereğli deki vatandaşlar için olduğunu belirtirken Hayırlı olmasını dile getirdi.

Bizlerde Girişimcilik Belgesini alan kursiyerlerimize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.