KOSGEB KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI

KOSGEB KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Ticaret ve Sanayi Odasının.50.000 TL sıfır faiz 12 ay ödemesiz 36 taksitli KOSGEB kredi başvuruları başladı.

Ticaret ve Sanayi Odasının.50.000 TL sıfır faiz 12 ay ödemesiz 36 taksitli KOSGEB kredi başvuruları başladı.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasından  KOSGEB  başvurusu  için  yapılan yazılı  basın duyurusunda;

Ticaret ve Sanayi Odasının KOSGEB kredi başvuruları başlamıştır.50.000 TL sıfır faiz 12 ay ödemesiz 36 taksitli KOSGEB kredi başvuruları başlamıştır.Başvurular http://sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr/ internet adresinden yapılmaktadır.2016 yılında krediye başvuranların tekrar başvuru yapmasına gerek yoktur.

KOBİ'lerden başvuru öncesinde KOSGEB veri tabanına kayıtlı olma şartı aranmayacak, "Desteğe hak kazanan KOBİ’lerin, kredi kullanımından önce KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları ve onaylı KOBİ Bilgi Beyannameleri'ni oluşturmaları gerekecektir. 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren Kredi Faiz Desteği'ne hak kazanan işletmeler belli olmaya başlayacak. Hak kazanan işletmelere SMS ve bilgilendirme e-posta ile bilgilendirilecek. Bu aşamadan sonra belirlenen işletmeler bankalara başvurarak kredi işlemlerini başlatabileceklerdir. Akbank, Denizbank, QNB Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Ziraat Bankası ile protokol yapılmıştır.

Son başvuru tarihi 20 Şubat 2017dir.Başvurunuzu teyit etmek için http://sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr/ adresine giriş yapabilirsiniz denildi.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.