Koyuncu Fiat Bayii Ereğli’de Kampanya Tanıtımı Yaptı

Koyuncu Fiat Bayii Ereğli’de Kampanya Tanıtımı Yaptı

Koyuncu Fiat Bayii Ereğli’de açacağı Satış Showroom’u öncesinde hafta sonunu araç kampanyaları tanıtımı ile değerlendirdi.

Ereğli Park Site AVM’ de Koyuncu Fiat Bayii tarafından gerçekleştirilen araç tanıtımına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Otomotiv sektöründe yılların verdiği bilgi ve tecrübe ile Konya ve bölgesine en iyi şekilde hizmet etmeyi hedeflediklerini ifade eden Koyuncu Fiat Bayii Satış Müdürü Emre Çeçen, araç kampanyaları hakkında bilgi verdi.

Araç bedelinin tamamına varan kredi vatandaşları ile hizmet politikalarına devam ettiklerini söyleyen Çeçen, otomobillerde 20 bin lira 20 ay ödemeli ve 0 faiz seçenekleri ile ticari araçlarda 18 bin lira 18 ay ödemeli ve 0 faiz kampanyalarının devam ettiğini kaydetti. Kampanyanın Nisan ayı sonuna kadar devam edeceğini hatırlatan Çeçen, bu fırsatların iyi değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kısa bir zaman zarfında Ereğlililere Ereğli’de açacakları satış showroom’u ile hizmet vermekten onur duyacaklarını dile getiren Çeçen, şuan Konya ve Karaman’da aktif olarak hizmet verdiklerini anımsattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.