KUTLU MAZİNİN, UMUTLU ATİSİ: MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

KUTLU MAZİNİN, UMUTLU ATİSİ: MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi, asırlarca Türk’ün ayak izlerini kıtadan kıtaya ulaştıran kutlu mücadelenin mirasçısı, kıtaları aydınlatan üç hilalin takipçisi, milliyetçi uyanış ve dirilişin sembolüdür.

Milliyetçi Hareket Partisi, 1919 Samsun’unda verilen nidanın yarım asır sonrasında 1969’un Şubat’ında Adana da karşılık bulmuş, kutlu yürüyüşün adıdır.

Dile kolay 51 sene fakat Milliyetçi-Ülkücü hareket için hiçte kolay geçmemiştir. Darbelerle sindirilmeye çalışılmasına rağmen direnen, Genel Merkezine kepenk kapattırılarak susturulmaya çalışılmasına rağmen yıkılmayan, davası yargılanan, varlığı sorgulanan fakat bütün bunlara rağmen devletine küsmeyen, hep zora talip olan, her zaman zorbalara kafa tutan yeri geldiğinde şehit olan, yeri geldiğinde şahit olan, millet davasını bırakmayan, Allah yolundan sapmayan, milliyetçiliğin çizgisinden hiç ayrılmayan çetin yollardan geçen bir mazinin adıdır; Milliyetçi Hareket Partisi.

Böylesine mücadele içinde geçen 51 yıllık tarihimizin herhangi bir safhasında aramızda yer alan, Türk milletinin var olma ve beka mücadelesinde bizleri yalnız bırakmayan, Üç Hilalin bahtını açmak için Üç hilali başının üstünde taşıyan, bize omuz veren ve 2023 Lider Ülke Türkiye hedefinde desteklerini esirgemeyen tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu düşüncelerle Partimizin kuruluşunun 51. Yıl dönümünün hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, kurucu Genel Başkanımız merhum Alparslan TÜRKEŞ bey’e, hareketimiz içinde serden geçen ülkü şehitlerimize ve yurt savunmasında canlarını ülkemizin bölünmez bütünlüğü için feda etmiş aziz şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyor, zulme direnen gazilerimize de Allah’tan acil şifalar ve hayırlar diliyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE! 

Av. Musa YILMAZ – MHP Ereğli İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.