Mahalle İftarı Bu Kez Hortu’da Kuruldu

Mahalle İftarı Bu Kez Hortu’da Kuruldu

Mahalle İftarı Bu Kez Hortu’da Kuruldu

Ereğli Belediyesinin ramazan ayı boyunca düzenleyeceği mahalle iftarlarının bir diğerinde ise Hortu Mahallesi sakinleri bir araya geldi.

Geleneksel Ramazan ruhunu Ereğlililere yaşatmak adına faaliyetlerine devam eden Ereğli Belediyesi, Huzur Eğitim Kültür ve Sanat Derneğinin ile ortaklaşa yürüttüğü mahalle iftarlarıyla her gün bir mahallede toplu iftar vermenin mutluluğuna ev sahipliği yapıyor. Mahalle iftarları kapsamında en son Hortu Mahallesinin sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelen Ereğli Belediyesi, çok özel ve güzel organizasyonlara imza atıyor.

Ereğli Belediyesin ilk kez böylesine büyük organizasyonlara imza attığını ifade eden Hortu Mahallesi sakinleri, toplu iftar yemeği vererek insanların bir araya gelmesine ve tanışmasına vesile olan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür etti. Ereğli’de mahalle iftarlarının ve ramazan şenliklerinin geleneksel hale geleceğini belirten Başkan Özgüven ise, “ Amaç yaşlımızla gencimizle, büyüğümüzle küçüğümüzle bir araya gelerek aynı sevinci paylaşabilmek. Ereğli Belediyesi olarak bunu başardığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha büyük organizasyonlara imza atacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.