Matematik Dehasından Erden’e Ziyaret

Matematik Dehasından Erden’e Ziyaret

TÜBİTAK tarafından Isparta’da düzenlenen yarışmada matematik alanında bölge birincisi olan Halil Tekin Bütün Kaymakam Şakir Erden’i makamında ziyaret etti.

Ereğli’ye bağlı Beyköy Köyünden taşımalı olarak Mehmet Azmi Aksu Şeker Ortaokuluna gelen altıncı sınıf öğrencisi Halil Tekin Bütün matematik alanında yaptığı projesi ile elde ettiği başarıdan dolayı Ereğli’nin gündemine oturdu. Matematik dehası Halil Tekin Bütün Ereğli Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, Okul Müdürü Yaşar Aydoğdu ve Matematik Öğretmeni Nur Yılmaz ile birlikte Kaymakam Erden’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Erden’e projesi hakkında bilgi veren Bütün, matematiği çok sevdiğini ve bu başarıyı dersine olan yoğun ilgi ve alakadan kaynaklandığını dile getirdi.

Son günlerde Ereğli adına yakalanan başarıların kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, taşımalı eğitimle Mehmet Azmi Aksu Şeker Ortaokuluna gelen öğrencinin başarısı ile taşımalı eğitimin önemini bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek, öğrenciyi ve başarısında emeği geçen öğretmenlerini tebrik etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.