Medaş Yunak Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Medaş Yunak Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Erol UÇMAZBAŞ, Yunak muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Erol UÇMAZBAŞ, Yunak muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Sistem İşletme Müdürü Mustafa Emre ŞAFAK, Sistem İşletme Başmühendisi Cafer YILDIRIM ve Yunak İşletme Sorumlusu Uğur BALLI’nın da bulunduğu kahvaltı gündemini yatırım ve bakım çalışmaları oluşturdu.

foto-1-006.jpg

Genel Müdür Erol UÇMAZBAŞ, yapılan çalışmalarla ilgili bölge muhtarlarının görüş ve önerilerini dinleyerek bilgi alışverişinde bulundu.  Kahvaltıda bulunan muhtarlar ise, son yıllarda MEDAŞ'la olan sorunların yok denecek noktaya geldiğini ifade ederek, Yunak İşletmesi'nin de özverili çalışmaları sayesinde ortaya çıkan konuların en kısa sürede çözüme kavuşturulduğunu söylediler. İlçeye yapılan yatırımlar sayesinde arızaların düştüğünü belirten muhtarlar tüm çalışanlara teşekkürlerini iletti.  

Yapılan kahvaltı sonrası Genel Müdür UÇMAZBAŞ, Yunak Belediye Başkanı Sayın Abdullah Emre DEMİRHAN’ı ziyaret etti. Ziyarette, tamamlanan 2019 yatırımları ve planlanmış olan 2020 yatırımları konuşuldu. Yunak Belediye Başkanı Sayın Abdullah Emre DEMİRHAN, bölgeye yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.