MESUT EDİĞE TOPRAĞA VERİLDİ

MESUT EDİĞE TOPRAĞA VERİLDİ

İlçemiz Ereğli’nin bilinen ve sevilen simalarından Çerkez Mesut diye bilinen Mesut Ediğe hayatını kaybetti. Ediğe Ulu camiinde kılınan cenaze namazının ardından Abütterdede mezarlığında toprağa verildi.

Ereğli Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Mehmet Ediğe’nin babası olan, Mesut Ediğe uzun süredir içerisinde bulunduğu o amansız hastalığa yenik düştü.

Mesut Ediğe, (74) yaşında evli ve 4 çocuk babasıydı. Ediğe’nin cenazesi İlçemiz Ereğli Ulu camiinde, Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Abütterdede mezarlığına götürülerek sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Mesut Ediğinin cenazesine; Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Serdengeçti, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Karaman Valisi Fahri Meral, Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, POMEM Ali Kurbi, İlçe Emniyet Müdürü Necdet Ercan, Eski Ereğli Belediye Başkanlarından Selçuk Bayburt, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Osman Nuri Atçeken, Mehmet Arıcan, Eski Radyocuların Hilal Radyo Yöneticilerinden Yılmaz German ve çok sayıda aile eşrafı ile vatandaşlar katıldı.

Mesut Ediğe ’ye Yeni Ereğli Gazetesi olarak Allah' tan rahmet diler, Acılı Ediğe ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.