MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy'dan Basın Açıklaması

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy'dan Basın Açıklaması

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy'dan Basın Açıklaması

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, yaptığı yazılı açıklamalarda şu ifadele yer verdi. “Türk milliyetçiliğinin düşünce mücadele ikliminde Doğu Türkistan, bir coğrafyadan ibaret değildir. İnanç ve irfan kaynaklarıyla, kültür ve sana kıymetleriyle Doğu Türkistan aynı zamanda tasavvurumuzdaki medeniyet anlayışında bir ilham kaynağıdır. İşte bu yüzden zulmün ve zalimliğin, kinin ve kahpeliğn mağarası haline gelmiş Çin, emperyalizmi dindaşlarımızı ve soydaşlarımızı katlettiği gibi tarihimize de saldırmaktadır. Kültürümüzü de imha etmeye çalışmaktadır. dilimize de el uzatmaktadır, yüce dinimize ve alçakça ve kalleşçe saldırmaktadır.

35 milyon müslümanın hayat sürdüğü özbeöz Türk yurdu olan Doğu Türkistan’da bugün kan vardır, gözyaşı, vardır insanlığın vicdanına doğrultulmuş ihanet namluları vardır.

Türk’e İslam’a insanlığa göbekten düşman bu katil yuvasına, 21. Yüzyılda teknolojinin bilginin iletişimin ve medyanın zirveye ulaştığı çağda. Dünya nasıl sessiz kalmaktadır. İnsan haklarının sözde savunucuları, barışın ve kardeşliğin sözde sevdalıları, kadın ve çocuk haklarının sözde lafazanları! Hunharca katledilen bebekleri görmediniz mi? Kandil gecelerinde camilere atılan bombaları duymadınız mı? Suçsuz ve günahsız kadınların namusuna uzatılan eller dikkatinizi çekmedi mi? Ağır ağır, acı acı ölüme sürükleyen nükleer silahlar sizi ilgilendirmiyor mu? Yürüyecek dermanı kalmamış ihtiyaçların yakasına yapışan kanlı ellerden habersiz misiniz? Sözde demokrasi şarlatanları, Avrupa birliği fanatik, sözde insan hakları tüccarları neredesiniz? Kaşgarlı Mahmud’un mürekkep kokulu memleketinde bugün katliam var. Dilşad Hatun’un iffet abidesi memleketinde bugün tecavüz var! Yusuf Has Hacip’in irfanla müzeyyen memleketinde bugün işkence var. Gök mavisi hülyaların beşiğinde bugün feryatlar var!

Bu sesi duyacaksınız, bu vahşeti göreceksiniz, buna mecbursunuz, aksi takdirde siz de bizim nazarımızda haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanlarısınız! Vahşetin ve zulme sessiz ortaklarısınız! Emperyalizmin soğuk yüzlerisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.