MHP’li Hüseyin Oprukçu  “Devlet Sözünü tutacak ve  Her kesim hak ettiğini alacaktır “

MHP’li Hüseyin Oprukçu “Devlet Sözünü tutacak ve Her kesim hak ettiğini alacaktır “

MHP’li Hüseyin Oprukçu “Devlet Sözünü tutacak ve Her kesim hak ettiğini alacaktır “

Ereğli İlçesinde seçim çalışmalarını sürdüren MHP Konya Milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu “  Ekonomik ve sosyal politikaların, orta direk ile dar ve sabit gelirlileri destekleyecek şekilde ahenk içinde uygulanması ve gelirin dengeli dağılımı sağlanacaktır. MHP İktidarında devlet sözünü tutacak, her kesim hak ettiğini alacaktır” dedi.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için çalışmalarını bölgesi olan Ereğli merkez ve beldelerinde sürdüren MHP Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Oprukçu” Yoksullukla mücadele yoksulların üretici konuma geçmesini ve kendi kazandıkları ile geçinmesini sağlayıcı nitelikte olacaktır.

Vergi tabana yayılacak, yoksul kesimin vergi yükü hafifletilecek, uygulanacak transfer politikalarıyla yoksul ve yoksullaşma riski taşıyan kesimin millî gelirden daha fazla pay almaları sağlanacaktır.

Zorunlu eğitimin ve temel sağlık hizmetlerinin gerektirdiği harcamaların aile bütçesine yük oluşturmasına son verilecektir. Yardıma muhtaç, yaşlı, kimsesiz, güçsüz, engelli ve özel ilgiye muhtaç vatandaşlara yönelik olarak farklı kuruluşlar tarafından yürütülen sosyal yardımlar ve sosyal hizmetler, çağdaş ve entegre bir sistem olarak yapılandırılacaktır

 Sosyal koruma bilgi sistemi geliştirilerek gerçek yoksulların hakkaniyete uygun bir şekilde sosyal yardım programlarından yararlanması ve hiç bir kimsenin aç ve açıkta kalmaması sağlanacaktır. Sosyal yardım ve gelir artırıcı önlemlerle gıda yoksulluğu sorunu çözülecektir.

Bankaların ücretli ve emeklilerin maaş hesaplarına bloke uygulamaları engellenecek, alacakların vasfı ne olursa olsun icra ve haciz uygulamaları hiç kimsenin gelirini asgari ücretin altına düşürecek şekilde uygulanamayacaktır.

Kısa sözün özü MHP İktidarında devlet sözünü tutacak ve her kesim hak ettiğini alacaktır.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.