Mirac Kandiliniz Mübarek Olsun

Mirac Kandiliniz Mübarek Olsun

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mübarek Mirac Kandili’nin bütün dünyada barışa, huzura ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mübarek Mirac Kandili’nin bütün dünyada barışa, huzura ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Mirac Kandili mesajı şöyle: “İçinde büyük hikmetler barındıran mucizelerle dolu bir gece olan mübarek Mirac Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin mübarek Recep ayının 27. gecesi yaşadığı kutsal bir yolculuk olan Mirac, bütün beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediştir. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimiz’in kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım. Mirac hadisesi, içinde bulunduğu derin anlam ve ifadelerle müminlere düşünme ve algılama imkanı ile Allah\'a olan iman ve Hz. Peygamber\'e bağlılıklarını pekiştiren bir sınavdır. Savaşların, acıların, doğal afetlerin yaşandığı dünyamızda insanoğlunun Miracı kendi içinde yaşaması büyük önem taşımaktadır. Mübarek üç ayları ve Kutlu Doğum’un manevi atmosferini de yaşadığımız bu günlerde kutladığımız mübarek gecenin bütün dünyada barışa, huzura ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, hemşehrilerimin, ülkemizin ve İslam aleminin Mirac Kandili’ni tebrik ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.