Mübarek Kadir Gecesi’nde Mazlumlar İçin Dua Edelim

Mübarek Kadir Gecesi’nde Mazlumlar İçin Dua Edelim

Mübarek Kadir Gecesi’nde Mazlumlar İçin Dua Edelim

 Mübarek Kadir Gecesi sebebiyle bir mesaj yayımlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bin aydan daha hayırlı olan gecede başta Filistin olmak üzere tüm dünyadaki mazlumlar için dua edilmesini istedi.

 

 

        Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Kadir Gecesi mesajı şöyle:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da kurtuluş vesilesi olan Ramazan ayının sonlarına doğru yaklaşırken bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi’ne kavuşmanın heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz.

Paylaşmanın ve sabrın doruğa çıktığı rahmet ayında oruç tutarak, zekat vererek, teravih namazlarını hep birlikte büyük bir coşkuyla eda ederek Kadir Gecesi’ne ulaştık. Kalplerin arınması, gönüllerin aydınlanması ve huzurumuzun artması 

açısından büyük bir fırsat olan Kadir Gecesi’ni en güzel şekilde değerlendirirken sıkıntı içinde olan kardeşlerimize ve tüm dünyadaki mazlumlara dua etmeyi unutmayalım.

Bu mübarek gecenin hürmetine başta Filistin olmak üzere, Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Irak’ta, Mısır’da, Myanmar’da ve tüm dünyada yaşanan acıların sona ermesini, yeryüzünün barış ve huzura kavuşmasını temenni ediyorum.

Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; insanlık için kurtuluşa, iyiliklere ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum.”

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.