MUSTAFA SEYRAN CADDESİNİN İMAJI DEĞİŞİYOR

MUSTAFA SEYRAN CADDESİNİN İMAJI DEĞİŞİYOR

Tamamlanan altyapı çalışmaları sonrası gerçekleştirdiği sıcak asfalt dökümü ile Ereğli'ye kent kimliğini giydiren ve değer katan Ereğli Belediyesi Mustafa Seyran Caddesinin Üçgöz Mahallesi uzantısı olan yolun yapımı için start verdi.

                Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli caddelerine prestij kazandırmaya devam ettiklerini belirterek, "Yaklaşık 25 yıldır el atılmayan Mustafa Seyran Caddesi yapacağımız yeni kot uygulaması, yağmur bacaları, kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları ile şehrimizin aynası olacaktır" dedi.

                Kurban Bayramı sonrası Mustafa Seyran Caddesinin Üçgöz Mahallesi uzantısı olan yolda gerekli çalışmaları başlatacaklarına dair söz verdiklerini ve sözü yerine getirmek için çalışmalara start verdiklerini kaydeden Özgüven, "Yaklaşık 25 yıldır gerek altyapı gerekse üst yapı noktasında el atılmayan bu caddeyi prestijli bir hale getirmek için ekiplerimiz çalışıyor. Geçtiğimiz yıl kanalizasyon altyapısını yenilemiştik. Yine asbestli boruları değiştirmiştik. Bunlar önemli yatırımlar. İlk başlarda altyapı çalışmaları vatandaşlarımıza rahatsızlık verebilir ancak gelecek noktasında baktığımızda bu rahatsızlıklara sabır göstermek zorundayız. Çünkü şehre günü kurtaracak değil uzun vadede çözüm getirecek yatırımlar kazandırıyoruz. Bu noktada vatandaşlarımızın anlayışına, sabırlarına, güvenlerine ve samimiyetlerine çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmalar ortada. Muhtarımız, vatandaşımız, ekiplerimiz burada. Hep birlikte oluşturduğumuz sinerji ile hizmetlerimiz daha sağlıklı bir şekilde geliyor. Hava şartları müsaade ettiği sürece çalışmalarımız devam edecek. Sadece rutin Belediye çalışmaları değil sosyal belediyecilik noktasında da çalışmalarımız sürüyor. Ben buradaki çalışmaların şehrimize hayırlı olmasını diliyor, en kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini hemşerilerimizle paylaşmak istiyorum" diye konuştu. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.