Müzik Öğretmenlerinden Muhteşem Konser

Müzik Öğretmenlerinden Muhteşem Konser

Müzik Öğretmenlerinden Muhteşem Konser

Ereğli’de Öğretmenler Gününde, Müzik Öğretmenleri Muhteşem Konserle konukları Halk müziği ve Türk müziğiyle adeta müziğe doyurdu.

Müzik dolu bir gece yaşatırken Müzik öğretmenleri o güzel yorumlarıyla gece damgalarını vurdu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Ereğli’de farklı okullarda görevli Müzik Öğretmenlerinin bir araya gelerek,Ereğli Belediyesi Kültür Merkezinde 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel muhteşem bir konser verdiler. Öğretmenler Gününe özel bu gecede konseri izleyenler birbirinde güzel eserleri o güzel yorumlarla dinleme fırsatı buldular.

Programı protokol üyeleri ise eşleriyle birlikte katılarak izleme fırsatı buldu. Geceye Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Ereğli Garnizon Komutanı Adem Tol, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Uğur Efe, İlçe MEM İradet Genç,Çok sayıda öğretmen ve vatandaşlar gecenin şanslı konuğu oldular.

Bu güzel konser le izleyenlerine hoşça vakit geçirten, Farklı ortamı izleyenlerine yaşatan bir birinde değerli müzik öğretmenin o güzel yorumlarıyla bu özel gecede konseri dinlemeye gelen konuklar ise oldukça şanslıydılar çünkü böyle müzik dolu ortam yılda bir olur diyoruz.

Bizlerde bu müzik dolu güzel geceyiEreğli halkına yaşatan değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve öğretmenler gününü tekrar kutluyoruz.

Gecenin sonunda programı çok beğenen protokol üyelerinden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Çiçek vererek öğretmenler gününü kutladı ve tebrik etti.Ereğli Kaymakamı  Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş ve İlçe MEM İradet Genç ise öğretmenler gününün kutlayarak tebrik ettiler.

Bizlerde bu müzik dolu güzel geceyi Ereğli halkına yaşatan değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve öğretmenler gününü tekrar kutluyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.