Niğde ve Aksaray’lılardan Adem Erdal’a Destek

Niğde ve Aksaray’lılardan Adem Erdal’a Destek

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Erdal’a Çimencik ve Armağanlı mahallelerinde ikamet eden Niğdeli ve Aksaray'lılardan tam destek geldi.

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Erdal’a Çimencik ve Armağanlı mahallelerinde ikamet eden Niğdeli ve Aksaraylılardan tam destek geldi.

Hiçbir kuruluş, vakıf yada dernek çatısı altında seçime gitmeyeceklerini ifade eden Niğdeli ve Aksaraylılar, “Kendi özgür irademizle sandığa gidecek ve oy kullanacağız. Cumhur İttifakına destek vereceğiz” diye konuştular.

0b20d35c-cc57-42cc-868d-e5ef649faf53.jpg

Çimencik ve Armağanlı mahallelerinde coşkuyla karşılanan Başkan Adayı Adem Erdal, sıcak ve samimiyetle karşılayan Niğdeli ve Aksaraylı vatandaşlar adına konuşan Zafer Kaygısız ve Tahir Agünlü, “Niğdeliler ve Aksaraylılar olarak, bizim oyumuz hiçbir derneğin ipoteği altında değildir. Hiçbir kuruluş, vakıf yada dernek çatısı altında seçime gitmeyeceğiz. Kendi özgür irademizle sandığa gidecek ve oy kullanacağız. Cumhur İttifakına destek vereceğiz. Halk için hak yolundan ayrılmayacak rızık peşine düşüp kimsenin gölgesi olmayacağız” ifadelerini kullandı.

575611b8-7924-47b3-8599-10447727f445.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.