ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI

ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI

2017- 2018 yaklaşık 15 gün süren yarıyıl tatili bugün başladı. Ereğli’de 32 bin 770 öğrenci bugün yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte karnelerini aldı. Ereğli'de karne töreni Taşağıl Mahallesinde yapıldı.

2017- 2018 yaklaşık 15 gün süren yarıyıl tatili bugün başladı. Ereğli’de 32 bin 770 öğrenci bugün yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte karnelerini aldı. Ereğli'de karne töreni Taşağıl Mahallesinde  yapıldı.

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Ereğli'nin Taşağıl Mahallesi'nde bulunan Taşağıl İlköğretim Okulu'nda öğrencilerin 2017-2018 eğitim/öğretim yılı birinci dönem karnelerini dağıttı. Çalınan son ders ziliyle birlikte 18 Eylül 2017 Pazartesi  günü başlayan zorlu maratonun yarısı tamamlanmış oldu.

Öğrencilerle ve öğrenci velileriyle sohbet eden Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, öğrencilere iki haftalık tatil sürecini kitap okuyarak ve dinlenerek geçirmelerini tavsiye etti. Karnelerini Kaymakam Yaran'ın elinden alan öğrenciler, oldukça mutlu ve heyecanlıydı. Karnelerini alan öğrencilerin aileleri de çok mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Taşağıl İlköğretim Okulu öğretmenleri de ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç'e teşekkürlerini dile getirdi.

Birinci kanaat dönemi karnelerini alan öğrenciler için ikinci kanaat dönemi ise 5 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.