Öğretmenlerden muhteşem konser

Öğretmenlerden muhteşem konser

Öğretmenlerden oluşan korodan muhteşem Türk Halk Müziği Konseri, Ereğli Belediye Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Öğretmenler tarafından hazırlanan ve yine ilçemiz okullarındaki farklı branş öğretmenlerinden oluşan koronun 24 Kasım Öğretmen Günü öncesinde ki ara tatil dönemindeki özel konsere Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cumali Özince, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri,  öğrenciler, veliler ile çok sayıda davetli katıldı.

İlçemiz Ereğli’de düzenlenen konserde o muhteşem koro ve solistlerin söylediği birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği konserde, öğrencilerimize kültür ve sanat konusunda çok iyi bir örnek olan bu konseri icra eden okul öğretmenleri her zaman olduğu gibi yine eğitmen olarak öğrencilerimize ve ilçe halkına güzel bir ara tatil döneminde,  müzik dolu bir şekilde gün geçirmelerine vesile oldular.Ara tatilde öğretmenlere verilen seminer sonrasında yine öğretmenlerin oluşturduğu koro yaklaşık 2000 öğretmene 3 seans halinde Müzik öğretmenlerinin oluşturduğu o muhteşem koro eşliğinde Türk halk müziği dinletisi sundular.

Anadolu'nun her yöresinden türkülerin bulunduğu konser, salonu tamamen dolduran izleyicilerden tam not aldı.

Konser sonunda İlçe Kaymakamı Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, konseri düzenleyen öğretmenleri, Korodaki ve orkestradaki bütün öğretmenleri tebrik etti. Beğeni ve ilgi ile izlenen konser, Kaymakam Çiftçi tarafından görevli öğretmenlere çiçek takdimi ile sonlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.