OKULLARA BELEDİYE DESTEĞİ

OKULLARA BELEDİYE DESTEĞİ

OKULLARA BELEDİYE DESTEĞİ

Ereğli Belediyesi okullara desteğini sürdürüyor. Daha modern bir eğitim yuvası sağlamak için yapmış olduğu düzenlemelerle, öğretmen ve öğrencilere destek olmayı sürdüren Ereğli Belediyesi okulların çevre düzenlemesi yapmaya devam ediyor.

 

Dumlupınar Ortaokulunun ihate duvarına korkuluk yapan ve Fatih İlkokulun bahçesine sıcak asfalt döken Ereğli Belediyesi Milli Eğitime destek olmayı sürdürüyor.

Okullara verilen hizmetlerin kalıcı ve sağlıklı olması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, bu doğrultuda okul yönetimlerinden ve okul aile birliği üyelerinden gelen talepleri değerlendirerek imkanlar ölçüsünde sorunları çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Dumlupınar Ortaokulunun ihate duvarında korkuluk olmadığı görüntü kirliliği yaşandığını kaydeden Başkan Özgüven, “Ekiplerimiz yaptıkları çalışmalarla görüntü kirliliğini ortadan kaldırdılar. Hem ihate duvarı biraz daha uzatıldı hem de modern bir görüntü ortaya çıkarıldı” dedi.

Fatih İlkokulu bahçesinin fiziki durumunun da kötü olduğunu ve sıcak asfalt dökerek öğrenci ve öğretmenlere güzel bir zemin hazırlayarak hizmetlerine sunduklarını kaydeden Başkan Özgüven, Ereğli’de eğitim çıtasının yükselmesi için yerel yönetim olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.