Oprukçu’ya Halk Yanında Mesajı

Oprukçu’ya Halk Yanında Mesajı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi 11

Yıldırım Beyazıt Mahallesi 11 Evler semti sakinleri Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu’nun seçim bürosuna gelerek, “Halk olarak sonuna kadar yanındayız, yalnız değilsin” dediler.

 

                Bağımsız aday olduğunu açıkladığı günden itibaren hak ve halk yanımda olduktan sonra Ereğli için başarmak zorunda olduğunu sık sık dile getiren Hüseyin Oprukçu’ya Ereğli’nin bütün mahallelerinden temsilciler gelerek, ‘Seninleyiz’ mesajı vermeye devam ediyor.

                Seçim çalışmalarını zaman zaman Seçim Bürosunda vatandaşlarla görüşerek sürdüren Oprukçu’yu Yıldırım Beyazıt Mahallesi 11 Evler semti sakinleri ziyaret etti. Mahalleyi temsilen geldiklerini dile getiren vatandaşlar, “Biz sizin başkanlık yaptığınız dönemde aldığımız hizmeti, son 5 yıldır maalesef alamadık. Bu nedenle Ereğli’ye sizin başkan olmanız gerektiğini düşündüğümüz için buraya geldik. Kesinlikle yalnız değilsiniz, Ereğli’de binler sizin yanınızda ve başkan olmanız için dua ediyor” şeklinde konuştular.

                Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, yapılan ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade ederek, “Kimsesizlerin kimsesi olan rabbimin inayeti ve Ereğli halkının desteği ile inşallah tüm baskı ve itibarsızlaştırma gayretlerine rağmen başaracağız. Ereğli adına başarmak zorundayız, çocuklarımızın, halkımızın geleceğini tesis etmek adına başarmalıyız, bir fazla istihdam oluşturmak adına başarmalıyız, Ereğli’ye kalıcı eserler kazandırmak adına başarmalıyız. Dün yapılamaz denilenleri de yine bu Ereğlili olma sevdasıyla hiçbir ayrım yapmadan hep birlikte yaptık, inşallah yarında hayal dedikleri projeleri yapacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.