Orta Refüjler Sürücülerin Kabusu mu?

Orta Refüjler Sürücülerin Kabusu mu?

ORTA REFÜJLER ÖLÜM ALANI OLMASIN!Ereğli’de adı “Ölüm kavşaklarından’’ biri haline gelen ve adı kazalarla anılan kavşaklar sürücülere verdiği tehlikeyle araç sürücülerinin adeta kâbusu oluyor?

Burası, Adana Konya Karayolu üzerinde bulunan Acıpınar Mahallesi kavşağıdır. Gün geçmiyor ki burada kaza ya da kazalar olmasın çevredeki vatandaşlarda bu kavşağın adı kazalarla anılan bir nokta olduğunu 2 güne bir burada araçlar kontrolünü kaybederek yoldan çıkıyor ve yüksek ağaçlar nedeniyle görüş açısına engel teşkil ediyor, buraya gerekli önlem ya da önlemlerin alınmasının şart olduğunu ilgililerin burada gerekli düzenleme çalışmasının ise acilen yapılması gerektiğini ifade ettiler. Çünkü önümüz de kış ayına sayılı günler var yağışlar gelmeden buralara gereken tedbir ve düzenlemenin yapılmasını istediler.

Yine diğer bir vatandaşımız ise Karayolu üzerinde kesinlikle boyu yüksek ağaç ve yeşillik dikilmemelidir çünkü görüş açısına mani olan hiçbir şeye asla müsaade edilmemelidir dedi. Çünkü can ve mal güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu dile getirdi. Görülüyor ki araç sürücüleri bu durumdan çok şikâyetçi. Kimse kimseyi görmüyor Vatandaşlar, bu alanda bulunan ağaçların ve yine bu Acıpınar kavşağında yolun gönyesin de bir tuhaflık olduğu görüşündeler.

Bu karayolundan sorumlu olan kuruluşları acilen önlem almaya çağırıyoruz diyen sürücüler, Çok zor bir iş olmadığını, Orta refüjlerin karayoluna daha uyumlu daha düzenli bir peyzaj alanları olması gerektirdiğini söyleyen vatandaşlar, buralarda yapılan çalışmaların daha titiz ve daha hassasiyetle yapılmasını ifade edildi.

Lütfen orta refüjler, ölüm alanları olmasın yetkililer bu sese kulak verin?

Buraya acil çözüm bekliyoruz!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.