OT YANGINI KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDU

OT YANGINI KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDU

OT YANGINI KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDU

İlçemiz Namık Kemal mahallesi Milli Eğemenliksokak’ta çıkan ot yangını  evlerin arasında bulunan kuru otların  yanmasıyla tehlike oluştururken, aynı zamanda bahçelere de sıçramasıyla hızla büyüyen ot yangını korku ve paniğe neden oldu. Vatandaşalar alev alev yanan kuru otlar karşısında zor anlar yaşadı.

Namık Kemal mahallesi sakinleri ise yangını ihbar verdiklerinde görevli kişinin verdiği cevap karşısında ise hiç ummadıkları  bir cevap ile karşılaştıkları  iddia eden yangın zede vatandaşlar bazı önemli iddiada  bulundular .

Vatandaşlar  çeşme suyu hortum ve kovalar ile yangını söndürme çalışmasında yangın söndürmeye çalışsa da  hızla yanan kuru otlar karşısında çaresiz kalırken bazı vatandaşlar ise traktörünü yanmasın diye yangın mahalinden kaçırarak hızla uzaklaştırdılar.

Milli Eğemenlikte ikamet eden sokak sakinleri, biranda yangın alevlerinin içerisinde ev ve bahçelerini gördüklerinde büyük şok yaşadılar.

İşte Namık Kemal Mahallesi Namık Kemal parkı karşısında o sıcak dakikaların yaşandığı görüntüler objektiflere an be an böyle yansıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.