ÖZ-MEGA YAPI HİZMETE AÇILDI

ÖZ-MEGA YAPI HİZMETE AÇILDI

İlçemiz Ereğli’de yeni bir işyeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlçemiz Ereğli’de yeni bir işyeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışı gerçekleşen ÖZ-MEGA YAPI isimli işyerinin açılışına çok sayıda davetlinin katılımıyla ve okunan dualar eşliğinde Ereğli halkının hizmetine açıldı.
ÖZ-MEGA YAPI, isimli işyerinin açılışına ve çok sayıda davetli katıldı. 

ÖZ-MEGA  yapı sahibi  Zeki ve Cevdet  Dumlu  satışa sundukları Laminant Parke  hakkında  şunları kaydetti;

Ev dekorasyonunda en etkili unsur yer zemindir. Evinize ve İşyerinize  gelecek olan tüm misafirleriniz en çok zemine dikkat eder. Laminat parke ise günümüzde şıklığı ve temiz görünümüyle en çok tercih edilen zemin döşeme ürünüdür. Her insanın zevkine ve tarzına göre bulunan Laminat Parkeler evinize ve iş yerinize güzel bir hava katacaktır.  Yer döşemesi için tercihe göre farklı ürünler kullanabilirler.Ancak Laminat Parke, tercih ederken dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar vardır. En önemlisi ise laminat parkeyi nereye uygulamak istediğinizdir. Laminat Parke genel olarak iki ana sınıfa ayrılır. Bunlar ticari laminat parke ve konut laminat parkelerdir. satışa sunduğumuz parke  dayanıklıdır su geçirmezdir ve çabuk monte edilir. Ereğli'de  yeni yapılan mekan ve işyerlerinde yer döşemelerinde ÖZ-MEGAyapı ürünleri tercih edileceğine inanıyorum dedi.

Selçuklu Mahallesi Çeşme Altı Sokak No:4 de Hizmet vermeye başlayan ÖZ-MEGA YAPI İşyeri sahipleri Cevdet Dumlu ve Zeki Dumlu ise Açılışa katılan misafirlere ve Ereğli halkına teşekkür etti.

 

Bizlerde İşyeri sahiplerine başarılar diyor ve bol kazanç diliyoruz.

16930877_1187573998026843_212566465_o.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.