Özcan Esen, Alışveriş Merkezlerinde Ki Yoğunluğu Değerlendirdi

Özcan Esen, Alışveriş Merkezlerinde Ki Yoğunluğu Değerlendirdi

Ereğli’nin köklü alışveriş merkezlerinden Esener Marketleri sahibi Özcan Esen yaptığı açıklamada Corona Virüs’ün de etkisiyle alışveriş merkezlerinde yoğunluk yaşandığını belirtti.

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve son olarak ülkemizde de etkileri hissedilmeye başlayan Corona Virüs ile ilgili ilçemiz Ereğli’deki market ve alışveriş merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor. Ereğli’nin köklü alışveriş merkezlerinden Esener Marketleri sahibi Özcan Esen yaptığı açıklamada, marketlerin ürün reyonlarında bir eksiklik olmadığını, kolonya haricinde ki ürünlerde bir fiyat artışına gidilmediğini belirtti.

AŞIRI YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Corona Virüs’ün de etkisiyle alışveriş merkezlerinde yoğunluk yaşandığını belirten Özcan Esen, bir çok konuya açıklık getirdi. Vatandaşların özellikle makarna  ve pirinç gibi gıda maddelerinin yanı sıra kolonya ihtiyaçlarına da ağırlık verdiğini belirten Esen, özellikle kolonya fiyatlarında aşırı talepten dolayı bir fiyat artışı olduğunu, diğer ürünlerde ise dönemsel olarak bir fiyat artışı olmadığını belirtti. Vatandaşların bir telaşa kapılmamaları gerektiğini söyleyen Esener Marketleri sahibi Özcan Esen, kolonya da dahil her hangi bir üründe eksiklik olmadığını fakat sadece aşırı talepten dolayı çok yoğun bir sirkülasyon yaşandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.