Özgüven, Borsa ve Ersu’yu Ziyaret Etti

Özgüven, Borsa ve Ersu’yu Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü ve Ersu A.Ş. Müdürü Yurdal Kökbudak’ı makamlarında ziyaret etti.

İlk olarak Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü’yü ziyaret eden Başkan Özgüven, Borsa’nın yerel bazda üretilen ürünleri değerlendirme ve pazarlama noktasında üstlendiği rolün önemine dikkat çekti.

Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Özgüven, Ticaret Borsasının Ereğli’ye kattığı değerlerin önemli olduğuna işaret ederek, Belediye olarak Borsanın üstlendiği rolü her aşamada destekleyeceklerini kaydetti.

Borsa’nın sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette sorunların çözümü için yapılması gereken çalışmaların ortaklaşa gerçekleştirileceği belirtildi.

Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, Başkan Özgüven’in yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Başkanımızın ziyareti Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz adına bizleri memnun etti. Bizlerin istek ve talepleri yanında Ereğli adına gerçekleştirilecek çalışmalarda da birlikte hareket ederek Ereğli’nin marka değerini birlikte yükselteceğiz” dedi.

Daha sonra Ersu A. Ş. Müdürü Yurdal Kökbudak’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Ersu Ereğli’nin ilk tarımsal sanayi fabrikalarından birisidir. Ereğli’de üretilen ürünler yanında bölgemizdeki diğer il ve ilçelerde ürünleri de değerlendirerek yurt içi ve yurt dışına ihraç ederek Ereğli ekonomisine önemli bir girdi sağlayan kuruluşumuzdur. Ereğli’nin yıllardır özlemini çektiği Fakülte binasını da tamamlayarak eğitim konusunda da Ereğli’ye olan katkısını ortaya koymuştur. Bundan sonraki süreçte de bu katkıların devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Ersu A. Ş. Müdürü Yurdal Kökbudak ise Başkan Özgüven’e teşekkür ederek, Ereğli’ye her anlamda katkı sağlamak için çalıştıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.