Özgüven  Halk Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

Özgüven Halk Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Müfide Aziz Sayın Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

  Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven  Yeni yerine taşınan Müfide Aziz Sayın Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu  ziyaret ederek  çalışmaları yerinde inceledi.

 

Özgüven Müfide Aziz Sayın Halk Eğitim Merkezinde bulunan bilgisayar kursunu gezdi öğrencilerden kurs hakkında bilgi  aldı onlarla sohbet etti. Özgüven daha sonra Bayanların yoğun ilgi gösterdiği el işi bölümünü inceledi. Kursiyer bayanların yaptıkları  el emeği göz nuru elişleri hakkında bilgi aldı.

Müfide Aziz Sayın Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abidin Ünal, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e ziyaretlerinden memnun olduklarını belirterek   yeni kurs binalarını gezdirdi,Kurslar hakkında bilgi verdi.

Ünal, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün eğitim öğretim ve sosyal faaliyetlerini daha verimli yapabilmesi için çaba harcadıklarını, müdürlüğümüz Halk Eğitim Merkezine kayıtlı kursiyerlerimize ihtiyaç duyulan her alanda  kurs faaliyetleri düzenleyerek sosyal ve kültürel etkinlikler ile  kursiyerlerimize  seçtikleri faaliyette en iyi  eğitimi vermek için gayret ettiklerini belirterek,  Yıl sonunda Ereğli genelindeki kursiyerlerin el emeği göz nuru dökerek ortaya çıkardıkları eserleri Ereğli halkının  ziyaret ederek görmeleri için sergilediklerini,Bilgisayar bölümünde kurs gören öğrencilere kurs sonunda sertifika verdiklerini belirtti.

Kursiyerlerin kendilerini geliştirmeleri adına  kurum olarak titizlikle durduklarını her öğrenciyle tek tek ilgilenmeye çalıştıklarını amaçlarının   öğrencilerin kursu yetişmiş birer eleman olarak tamamlamaları olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.