Özgüven: İsrail Menşeli Ürünleri Boykot Ediyoruz!

Özgüven: İsrail Menşeli Ürünleri Boykot Ediyoruz!

Özgüven: İsrail Menşeli Ürünleri Boykot Ediyoruz!

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli Belediyesi olarak İsrail mallarını boykot kararı aldıklarını belirterek, Ereğli halkının bu boykot kararına duyarsız kalmayacağını düşündüklerini kaydetti.

İsrail'in dünyanın gözü önünde Gazze'ye saldırdığını, çocukları ve kadınları katlettiğini anlatan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "İsrail plajda oynayan masum yavrularımız hunharca öldürüyor. Adeta gözleri dönmüş. Bir vahşet içerisindeler. İnsanlık dışı saldırıları ile şu ana kadar aralarında çocukların da bulunduğu 400'ün üzerinde Filistinli kardeşimizi katlettiler.  Ereğli Belediyesi olarak bu zulme sessiz kalamayız, kalmayacağız" diye konuştu.

Özgüven, bir insanlık trajedisiyle karşı karşıya olunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "İsrail Gazze'ye ölüm yağdırıyor, bazı İsrailliler de seyir terasına çıkıyor, film izler gibi bombaları izleyip, alkış tutuyor. Bu vahşete tepkimizi koymalıyız diye düşündük. Ereğli Belediyesi olarak katil İsrail'i ve arkasındaki küresel sermayeyi boykot ediyor, ürünlerini kullanmıyor, herkesi boykota davet ediyoruz.

Gazze katliamından dolayı Ereğli Belediyesi olarak İsrail mallarını almama kararı aldık. Bizler bu zulme karşı, İsrail terörünü eleştirmeye, Filistin davasını savunmaya devam edeceğiz. Ereğli halkımızın da konuyla ilgili gerekli hassasiyeti göstereceğini düşünüyor, halkımızı başta Coca Cola olmak üzere tüm İsrail mallarını boykot etmeye davet ediyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.