Özgüven Mesaisini Kutören’de Geçirdi

Özgüven Mesaisini Kutören’de Geçirdi

Özgüven Mesaisini Kutören’de Geçirdi

Belediye Başkanı Özkan Özgüven bugünkü mesaisini Kutören Mahallesinde halkla iç içe geçirdi. Büyükşehir Yasasıyla mahalle statüsüne geçen Kutören’de vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Özkan Özgüven halkın sorunları yerinde dinledi.

 

Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Meclis Üyeleri ile Kutören Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Özgüven Belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Büyükşehir Yasasının yavaş yavaş oturmaya başladığını ve hizmet kalitesinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Özgüven, mahalle sayısının 37’den 87’ye çıktığını ve geniş bir coğrafyaya yayılan bu mahallelerin her birine hizmet götürüldüğünü söyledi.

Vatandaşların arz ettiği sorunları dinleyen Özgüven birim müdürlerine not aldırdığı sorunların en kısa sürede çözülmesi için talimat verdi.

Kutören’de kurulan pazarı da gezerek esnafa ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Özgüven alışveriş yapan vatandaşlarla da hasbıhal etti.

Özgüven, Belediye olarak vatandaşlarla sürekli iç içe olduklarını ve sorunlarını yakından takip ettiklerini belirttiği açıklamasında önümüzdeki günlerde diğer mahalleleri ziyaret edeceklerine vurgu yaptı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.