Özgüven Onkoloji Hastası Anneleri Unutmadı

Özgüven Onkoloji Hastası Anneleri Unutmadı

Özgüven Onkoloji Hastası Anneleri Unutmadı

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Beyaz Melekler Onkoloji Hastalarına Destek Derneği tarafından organize edilen Anneler Günü programına katıldı.
Dernek yöneticileri ile görüşen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Özgüven Onkoloji hastalarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ereğli Belediyesi desteği ile kurulan derneğin işlevinin önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Özgüven, onkoloji hastalarına destek olan ve yardımlarını esirgemeyen dernek yöneticilerine teşekkür etti.
Onkoloji hastalığında erken tanının ve tedavinin önemli olduğunu ve yaşam kalitesine çok şey kattığını ifade eden Özgüven, kanserden korunma amacı ile bilgilendirme, bilinçlendirme, farkındalık kazandırma çalışmaları yapılması gerektiğini vurguladı ve bu konuda dernek yönetimine önemli görevler düştüğünü kaydetti.
Özgüven onkoloji hastaların ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Bir hastanın, “oğlum parkta oyun oynamak istiyor ama mahallemizde park yok” diyerek park istemesine kayıtsız kalmayan Özgüven, Pazartesi günü Orhaniye Mahallesine park yapım çalışmalarının başlatılması için talimat verdi. 
Hastaların tekerlekli araba istemelerine de olumlu yaklaşan Özgüven, Engelsiz Yarınlar Derneği vasıtası ile bir hastaya tekerlekli araba verilmesini sağladı.
Özgüven tek tek ilgilendiği onkoloji hastalarına moral vererek onlarla birlikte pasta kesti ve Anneler Gününü kutladı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.