Özgüven Vergi Dairesi Personeli İle Yemekte Buluştu

Özgüven Vergi Dairesi Personeli İle Yemekte Buluştu

Özgüven Vergi Dairesi Personeli İle Yemekte Buluştu

“VERGİLENDİRİLMİŞ KAZANÇ KUTSALDIR”

 

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Vergi Haftası nedeniyle Ereğli Vergi Dairesi personeli ile yemekte buluştu.

Ereğli Belediyesi Tesislerinde gerçekleşen yemeğe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, Belediye Meclis Üyeleri, Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Ercan Tokman, Müdür Yardımcıları ve kurum personeli katıldı.

Ereğli’ye yeni atandığını ifade eden Vergi Dairesi Müdürü Ercan Tokman, bu yemeğin özünde birlik ve beraberlik anlayışının yattığını ifade ederek, “Bu akşam birlikte olalım istedim çünkü birliktelik başarıyı getirir. Arkadaşlığı getirir. Sayın Belediye Başkanımız bugün bizlere ev sahipliği yapıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Ercan Tokman’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Özgüven ise, “Ereğli Vergi Dairesi çalışanları olarak halkla iç içe olan, ekip ruhunu ortaya koyan, başarılı insanlarsınız. Devletin bekası için ana gelir kaynağı vergidir. Sizlerin özverili çalışması ile toplanan vergiler hizmet olarak yine halka dönmektedir. ‘Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır’ sözü vergi bilincinin topluma yerleşmesindeki en güzel ifadelerden birisidir. Sizleri kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyor ve haftanızı en içten dileklerimle kutlayarak nice yıllarda buluşmayı istiyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.