Özgüven’in Yeter Nineyle Sinema Keyfi

Özgüven’in Yeter Nineyle Sinema Keyfi

Özgüven’in Yeter Nineyle Sinema Keyfi

Ereğli Belediyesi Anneler Günü nedeniyle anneleri sinemaya götürdü. Çoğunluğu ilk kez sinema salonuna giden kadınlar, keyifli bir gün geçirirken memnuniyetlerini dile getirdiler. 
Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez’in eşi Hanife Etyemez, Ereğli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri İlçe Sağlık Müdürlüğü Gıda Mühendisi Semiha Demirtaş, Eğitimci Sosyal Çalışmacı Sermin Özbudak Tosun ve Ereğlili bayanların katılımı ile gerçekleşen sinema gününe hayatında ilk defa sinemaya geldiğini söyleyen Yeter Akgül (67) damga vurdu.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile sinema keyfi yaşayan Yeter Akgül, Başkan Özgüven’e düzenlediği program için teşekkür etti. Başkan Özgüven’e sarılarak “oğlum” diye hitap eden Yeter nine sinemanın eğlenceli olduğunu ve tekrar gelmek istediğini söyledi.
Başkan Özgüven bu tür etkinliklerin daha sık yapılacağını belirterek, “Yeter ninem isterde ben onu sinemaya getirmez miyim” diye konuştu.
Özgüven, “Anneler günü nedeniyle Ereğlili anneleri sinema ile buluşturduk. Çoğu anneler ilk kez sinemaya geldiler. Annelere güzel ve eğlenceli dakikalar yaşatmanın mutluluğunu birlikte yaşadık. Bundan sonra da kadınlara yönelik aktivitelerimiz devam edecek” dedi.
Sinema izleme fırsatı yakalayan bayanlar ise keyifli bir gün yaşadıklarını ifade ettiler ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ettiler.
Sinemanın ardından Başkan Özgüven etkinliğe katılan bayanlara yemek ikramında bulundu ve hepsine teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.