ÖZKAN ÖZGÜVEN: “BÜYÜK TÜRKİYE’NİN KAPILARINI AÇMAK İÇİN EVET”

ÖZKAN ÖZGÜVEN: “BÜYÜK TÜRKİYE’NİN KAPILARINI AÇMAK İÇİN EVET”

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve İlçe Teşkilat Üyeleri Türkmen, Akhüyük, Çiller Mahallelerini ziyaret ederek referandumda “EVET”e destek istediler.

 İlçe Başkanı Büyüktorun: “ Sevgili dostlar şöyle bir bakalım; yalanlar komedyası çeviren muhalefet, Türkiye’nin üzerinde her dönem oyunlar oynayan Avrupa ve Ülkemizi bölmeye, parçalamaya çalışan terör odakları bunlar referandumda hayır diyenler. Bunların Ülkemizin selametini, iyiliğini düşündüğü fikri size ne kadar samimi geliyor. Bu cennet vatanı kaosun içine çekmeye çalışanlara fırsat vermemek için bu referandum çok önemli ve yüksek bir sesle “EVET” diyerek bir kez Ülkemiz üzerinde emelleri olanlara daha Osmanlı tokadını atmalıyız.” dedi.

 Ereğli’nin oynanan oyunların farkında olduğun belirten Başkan Özgüven: “Bu referandum Büyük ve Güçlü Türkiye yolunun önündeki en sert virajdır. Türkiye’yi içerden ve dışarıdan sarmış düşmanların haddini bildirecek olan şey sandıklardan çıkacak “EVET” tir. Tarih boyunca Türk Halkı en önemli zamanlarda doğru kararları vermiş yüce bir millettir. Bu referandumdan da yanlış bir kararın çıkmayacağına eminiz. Ve daha sonrasında güçlü adımlarla hedeflerimizi bir bir gerçekleştirerek ülkemizi dünyanın sayılı devletleri arasına yükselteceğiz. Büyük Türkiye’nin kapılarını açmak için oyumuz net kararımız “EVET”” dedi.

 Konya Milletvekili Etyemez ise: “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan yüce Türk Milleti yalanlarla aklını bulandırmaya çalışanlara kanmayacaktır. Ülkemizin bu önemli geçiş sürecinde de doğru olanı yapacaktır. Her şey Türkiye için, Her şey Millet için. Koalisyon dönemlerinin sonu olacak, darbeler tarih olacak ve kimse bir daha darbe yapmaya kalkışamayacak, hizmetler hızlı ve daha çok olacak, Türkiye büyüyecek Millet kazanacak. Tüm bunlar için mührü güçlü bir şekilde “EVET” e basacağız. Bakınız darbelerle, koalisyonlarla, anlaşmazlıklarla bu Ülke bir asır geriye gitti, tarihte medeniyet öğrettiğimiz devletler şimdi bize ahkam kesiyor. Tüm Dünya’ya özgürlüğümüze, bağımsızlığımıza pranga vurdurtmayacağımız bir daha ispatlamak için, bu Ülke’nin tökezlemesini bekleyen düşmalara, hainlere cevabı sandıkta vermeliyiz. Bugün “EVET” demezsek bir daha bize sormazlar.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.