ÖZLEM KUAFÖR & GÜZELLİK SALONU HİZMETE AÇILDI

ÖZLEM KUAFÖR & GÜZELLİK SALONU HİZMETE AÇILDI

İlçemiz Ereğli’de Özlem Kuaför & Güzellik Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışı gerçekleşen Özlem Kuaför & Güzellik Salonu isimli işyerinin açılış törenine çok sayıda davetlinin katılımıyla ve okunan dualar eşliğinde açılışı gerçekleşti.

Ereğli’de açılışı gerçekleşen Özlem Kuaför & Güzellik Salonu isimli işyerinin açılışına, Milletvekili Halil Etyemez Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Emirgazi Kaymakamı Saadettin Doğan, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ağah Taşkın, Ereğli Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Gıda Hayvancılık ve Tarım Müdürü Orhan Soylu, İşkur Müdürü Sait Eker, Oda Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla, İşyerinin açılışı Ulu Cami İmamı Hasan Çınar tarafından okunan dualar eşliğinde, Ereğli halkının hizmetine açıldı.

İşyeri sahibi Özlem Saraç ise yaptığı açıklamasında, Ereğli halkı hizmetlerin en iyisine layıktır, Bizler açmış olduğumuz işyerimiz olan Özlem Kuaför & Güzellik Salonu isimli işletmemiz Ereğli’de bu sektörde var olan bir eksikliği giderdiğimizi düşünüyorum diyen Saraç, Ereğli halkı güvenle gelerek iş yerimizden hijjenik bir ortamdan faydalanabilirler dedi.

Özlem Saraç, Açılışa bizzat katılan misafirlere, çiçek göndermek suretiyle destek veren, Ereğli halkına teşekkür etti.

Özlem Kuaför & Güzellik Salonu, Hacı Mütahir Mahallesi TuvanaSokak Özçevik Apt. Altı Şehit Kamil İ.Ö.O arkasında Ereğli halkının hizmetinde olacaktır. Bizlerde açılışı gerçekleşen işyerinin Ereğli’ye ve işyeri sahibi Özlem Saraç’a hayırlı olmasını diliyor ve bol kazançlar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.