Pancar Ekicileri Kooperatifi Ayrancı Şubesi Açıldı

Pancar Ekicileri Kooperatifi Ayrancı Şubesi Açıldı

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi, Ayrancı şubesi yeni hizmet binası düzenlenen program ile Karaman İlinin Ayrancı İlçesinde açıldı.

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi, Ayrancı şubesi yeni hizmet binası düzenlenen program ile Karaman İlinin Ayrancı İlçesinde açıldı.

2-108.jpg

Pancar Ekicileri Kooperatifinin yeni hizmet binasının açılış törenine –Ayrancı Kaymakamı,Mustafa TÜRKCAN, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel BÜYÜKKARCI, İlçe Jandarma Komutanı Abdullah AVCU, Emniyet Amiri V. Sedat GÖKSU, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa TOKTAY, Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı, Mustafa AKBEL, Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hacı Duran ÖZBUDAK, ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Siyasi partilerin temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, Oda Başkanlarıyla birlikte, çok sayıda çiftçi katıldı.

4-062.jpg

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Mustafa Akbel, Açılış töreninde yaptığı konuşmada; Programa katılan davetlileri selamlayarak konuşmasına başlayan Akbel,  Kooperatifimizin kurulmuş olduğu 1990 yılına baktığımızda27 yıllık bir bir geçmişi olan kooperatifimiz bu açılışını yapmış olduğumuz bu binanın yarısı kadar olan bir binada kurulmuştu diyen Akbel, Bugün ise 7 şubelerinipancar üreticilerinin hizmetine açtıklarının söyleyen Başkan Akbel, hizmetlerininartarak devam edeceğini söyleyen Akbel, Hizmet binasına katkılarından dolayı Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcıya özellikle teşekkür etti. Ayrancıda hizmet binasına sizler gelinceburada sizleri güler yüzlü bir ekip karşılayacaktır diyen ve konuşmasını şu sözlerle devam ettiren Akbel, Tarım da ve hayvancılıkta hiçbir eksiği olmayan bir şube olacak 24 saat size ziraat mühendisleriyle hizmet verecektir. Bizler mazot gübre tohum gibi konularda size kolaylık sağlamak adına sizlerin hizmetinizdeyiz diyen Akbel kooperatifimiz yakışır bir hizmet binasını önümüzdeki süreçte Ereğli’de olduğu gibi Ayrancıya yakışır bir hizmet binasını Ayrancıya kazandıracağız diyen Akbel, Açılış programına katılan konuklara teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

3-081.jpg

Pancar Ekicileri Kooperatifinin Karaman İlinin Ayrancı ilçesinde açmış olduğu şube açılışı ile çiftçiye hizmeti daha iyi götürebilme noktasında ve onların sorunlarının çözümüne dair çalışmalarını sürdürürken doğru, yerinde karar ve adımlarla kooperatifin büyümesi ve güzel bir çizgide bilgili bir yönetim ve yönetim kuruluyla çiftçiye ve kamuoyuna gösterdiği görüldü. Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi geçtiğimiz günlerde Ereğli’de açtığı o görkemli ve modern hizmet binasını açılışıyla da bunu Ereğli’de ve bünyesinde bağlı olan İl ve İlçelerde de yaptığı şube açılışlarıyla kanıtladı.

5-045.jpg

Bizlerde Ayrancı halkına ve bütün çiftçilerimize açılışı gerçekleşen şubenin hayırlı olmasını diliyor ve Bereket dolu bol kazançlar diliyoruz.

5-046.jpg

7-025.jpg

8-018.jpg

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.