Paslı, Veda Etti

Paslı, Veda Etti

Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü iken, geçtiğimiz günlerde Başbakanlık onayı ile BYEGM Afyonkarahisar İl Müdürlüğü görevine atanan Cemil

Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü iken, geçtiğimiz günlerde Başbakanlık onayı ile BYEGM Afyonkarahisar İl Müdürlüğü görevine atanan Cemil Paslı, veda mesajı yayımladı. Paslı mesajında, Anadolu irfanının en önde gelen temsilcilerinden, Başkentlik olgunluk ve sorumluluğunu onurla taşıyan kadim şehir Konya’ya hizmet etmeye çalıştığını söyledi.

 

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü iken, geçtiğimiz günlerde Başbakanlık onayı ile BYEGM Afyonkarahisar İl Müdürlüğü görevine atanan Cemil Paslı, veda mesajı yayımladı. Paslı yayımladığı veda mesajında şunları kaydetti: “2015 yılı Mayıs ayından buyana yürüttüğüm BYEGM Konya İl Müdürlüğü görevinden bugün itibariyle ayrılıyorum. Görevim esnasında Anadolu irfanının en önde gelen temsilcilerinden, Başkentlik olgunluk ve sorumluluğunu onurla taşıyan bu kadim şehre hizmet etmeye çalıştım. Tarihin önemli kavşak noktası olan Konya, bölgeye ‘’Yeni Marmara’’ olma avantajını sunuyor. Bu imkan ve fırsatı görevim gereği sürekli dile getirmeye çalıştım.” dedi.

 

Devletin icraatlarını, halkımızın duygu ve düşüncelerinin devlet yetkililerince sağlıklı, doğru ve zamanında edinilmesi görevini üstlenen basın mensuplarının yaptıkları bu kutsal görevde işlerini kolaylaştırmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Paslı, sadece 2015 yılında 130 basın mensubunun,  saygın bir mesleki kimlik belgesi olan sarı basın kartı sahipleri ailesine dahil edildiğini söyledi.

 

Mesajında Konya protokolüne de teşekkür eden Paslı, “Görev süresince desteğini esirgemeyen başta sayın Valimiz olmak üzere, kamu, kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine, yerel yöneticilerimize, rektörlerimize, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine, birlikte aynı atmosferi soluduğumuz yazılı, görsel, işitsel ve internet medyası sahipleri ve çalışanlarına, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, tüm kamuoyunu saygı, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.