Pazar Çizgileri Yenileniyor

Pazar Çizgileri Yenileniyor

Pazar Çizgileri Yenileniyor

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, semt pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması için çalışıyorlar. Ekipler bu kapsamda Pazar yeri çizgi çalışması ile örnek bir uygulamaya imza attı.

Pazar alanlarında alıcı ve satıcının daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri üretici ve semt pazarlarının düzenini sağlamaya devam ediyor.

Pazar yerlerinin denetimlerini de aralıksız sürdüren ekipler vatandaşların daha düzenli ve rahat bir şekilde alış veriş yapmaları için pazarlarda tezgâh kurulan yerler için çizilen çizgileri baştan aşağı yeniliyor. Pazarcı esnafının daha tertipli ve düzenli olarak kendi sınırlarında tezgah açmasını sağlayan çizgi çalışması ilçedeki semt pazarlarında uygulanmaya başladı. Yapılan çalışmalarla Pazar esnafının olası yer kargaşasının da önüne geçilmiş oldu.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven yapılan çizgi çalışması ile hem pazarcı esnafının hem de vatandaşların karşılaştıkları sorunları gidereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.