Pazar Yürüyüşleri Başladı

Pazar Yürüyüşleri Başladı

Belediyeden Güzel Bir Uygulama

Ereğli Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in talimatları sonrası "Ereğli Kent Yürüyüşleri" hizmetini ortaya koyan Ereğli Belediyesi her Pazar günü Atatürk Kültür Parkında vatandaşların yürüyüş yaparak sağlıklı spor yapmalarını sağlayacak.

İlki bu Pazar gerçekleşen yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. Ereğli Belediyesi tarafından saat 07.30'da Oğuz Ata Tesislerinden kaldırılan otobüsle Atatürk Kültür Parkında yürüyüş gerçekleştiren Ereğlili vatandaşlar, Başkan Özgüven'e sağladığı imkanlar ve proje için teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven daha önce Oğuz Ata Tesislerinde vatandaşların spor yapmalarına yardımcı olacak aktivitelerde bulunduklarını kaydederek, "Amacımız vatandaşlarımızın spor yaparak sağlıklı ve zinde kalmalarını sağlamaktır. Bu amaçla sessiz ve oksijenin bol olduğu bir ortamda vatandaşlarımızın yürüyüş yapabilecekleri Atatürk Kültür Parkına vatandaşlarımızı taşıyarak hem yürüyüş hem de spor yapmalarına katkı sağlıyoruz. Hemşerilerimizin gösterdiği ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Özgüven her Pazar günü gerçekleştirilecek olan programa önümüzdeki haftalarda yoğun katılım beklediğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.