Polis, Papağan Hırsızlarını Ele Geçirdi

Polis, Papağan Hırsızlarını Ele Geçirdi

Polis, Papağan Hırsızlarını Ele Geçirdi

Geçtiğimiz günlerde İlçemiz Ereğli’de bir petshop’da işyerinde 80 Adet papağan çalan hırsızlar polisin yoğun çalışması sonucu ele geçirildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce ilçe genelinde vatandaşlarımızın huzur ve sükûnunun sağlanması, konusu suç teşkil eden eylem ve davranışlarda bulunabilecek kişilere karşı önleyici tedbirler alınması, toplum ve kamu güvenliği adına üzücü olaylara sebebiyet verilmemesi için gerekli tedbirler alınmakta olup, bu kapsamda İlçemiz Selçuklu Mahallesinde bir İşyerinde meydana gelen Hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmada;

İşyeri kapısının zorlanarak içeri girildiği ve işyeri içerisinde bulunan yaklaşık 80 adet papağan ve muhabbet kuşlarının çalındığı belirlenmiş, olayın aydınlatılmasına yönelik yapılan araştırmada işyeri ve çevrede bulunan 16 işyerine ait yaklaşık 5040 dakikalık Güvenlik Kamera kayıtları incelenmiş, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların 2 kişi oldukları ve çalmış oldukları kafes ve içerisinde bulunan kuşlarla birlikte gittikleri yer tespit edilerek yapılan çalışmada, olayı gerçekleştiren şahıslar olan E.Ç. (24) ve H.B. (24) isimli şahıslar olduğu belirlenmiş, şahısların çalmış oldukları kuşlardan 14 tanesi canlı, yaklaşık 7.000-TL. değerinde olan bir papağan ise ölü olarak bulunmuş ve şahıslar hakkında gerekli tahkikat yapılarak adli makamlara sevk edilmişlerdir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir yaşam sürmesi için karşılaştıkları olaylar ve şüpheli şahıslar hakkında en seri şekilde İlçe Emniyet Müdürlüğümüz 155 Polis İmdat telefonunu arayarak bilgi aktarmaları önem arz etmektedir.

 İlçe Emniyet Müdürlüğümüz suç ve suçlularla etkin bir şekilde mücadeleye devam etmektedir.  

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.