Polis sokakta yaşlıların ateşini ölçüyor

Polis sokakta yaşlıların ateşini ölçüyor

Polisin bu çalışması vatandaştan takdir görürken ilçe halkından ise polise övgü dolu sözler ve bu yerinde çalışma halktan alkış aldı.

EREĞLİ POLİSİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER VE ALKIŞ

Polisin bu çalışması vatandaştan takdir görürken ilçe halkından ise polise övgü dolu sözler ve bu yerinde çalışma halktan alkış aldı.

Ereğli polisinin bu baş belası virüse karşı halkın sağlığını düşünerek yaptığı mücadelesi, Ereğli halkından tam not aldı. Ereğli'de ''korona virüse'' karşı tedbir amaçlı salgının yayılmasını önlemek adına polis cadde ve sokakta risk altında olan yaşlılar ve polis noktalarına müracaat eden iş sahiplerine yönelik yaptığı kontrollerde yaşlı vatandaşları önce bilgilendiriyor daha sonrada ateşini ölçüyor.

polis-sokakta-yaslilarin-atesini-olcuyor.jpg

Tüm Dünyada hızla yayılan ve yayılmaya başladığı günden bugüne dünya genelinde korkuya neden olan ''korona virüsü'' salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı hızla artarken ülkemizde de ölü sayısının 30 yükselmesi vaka sayısının ise 1236 yükselmesiyle Ereğli polisi devletin aldığı önlemleri ilçe genelinde  bir bir uygulayarak hayata geçiriyor. Ereğli polisi de cadde ve sokaklarda ateş ölçer cihazla tedbire yönelik vatandaşın ateşini ölçüyor.

polis-sokakta-yaslilarin-atesini-olcuyor-001.jpg

Dünya genelinde virüse yönelik çalışmalar hızla devam ederken, Ülkemizde de önlemler giderek arttırılıyor. Risk altında bulunan yaşlılara yönelik olarak, Ereğli'de polis ekipleri kontroller yapıyor.

''Korona virüs'' e karşı İlçe Kaymakamı Hayretin Çiftçi başta olmak üzere Ereğli Emniyet Müdür Necdet Ercan ve polis ekiplerini özverili fedakarca çalışmaları vatandaştan takdir topluyor. Bizlerde kendilerini ilçe halkı adına kutluyoruz. Yapılan kontrollere ilişkin görüntülerde polislerin sokakta insanların ateşini ölçtüğü görülüyor.

polis-sokakta-yaslilarin-atesini-olcuyor-002.jpg

polis-sokakta-yaslilarin-atesini-olcuyor-003.jpg

polis-sokakta-yaslilarin-atesini-olcuyor-004.jpg

polis-sokakta-yaslilarin-atesini-olcuyor-005.jpg

polis-sokakta-yaslilarin-atesini-olcuyor-006.jpg

polis-sokakta-yaslilarin-atesini-olcuyor-007.jpg

polis-sokakta-yaslilarin-atesini-olcuyor-008.jpg

polis-sokakta-yaslilarin-atesini-olcuyor-009.jpg

polis-sokakta-yaslilarin-atesini-olcuyor-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.