RECEP KONUK; “BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK”

RECEP KONUK; “BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK”

AK Parti Karaman İlçe Teşkilatlarının 6’ncı Olağan Kongrelerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, kongre salonlarındaki heyecanın ve coşkunun 2019’a kadar muhafaza edilmesi gerektiğinin al

 16 yıldır olduğu gibi birbirimizle omuz omuza vereceğiz ve daha güçlü, daha itibarlı, daha müreffeh, daha kudretli Türkiye’nin inşasına devam edeceğiz” dedi. Recep Konuk, şer odaklarının sadece AK Parti’ye değil Türkiye’ye tuzaklar kurduklarını belirterek; “Hedefleri sadece AK Parti değil AK Parti’nin istikrarla büyüttüğü Türkiye. Onlar ellerinden geleni ardına koymasın, biz o engelleri de aşa aşa Türkiye’yi dünya milletler ailesi içinde hak ettiği itibarlı ve güçlü noktaya taşımakta kararlıyız ve bu yoldan dönüş yok” şeklinde konuştu.

AK Parti Karaman İlçe Teşkilatlarında 6’ncı Olağan Kongrelerinin heyecanı yaşandı. Kongrelere katılan ve partililere seslenen AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. İlçe kongrelerinin hayırlara vesile olmasını dileyen Recep Konuk, “Partimizde, ilçemiz, ilimiz, bölgemiz ve ülkemize daha çok hizmet etmek için çıktığımız ve rakipsiz koştuğumuzbu yarışın birbirimize daha sıkı sarılmamıza vesile olmasını, enerjimize enerji katmasını, gücümüze güç katmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti için kongrelerin; şölen, demokrasi şöleni, kongre salonlarının da memleket sevdalılarının, gönülden birbirine bağlı olanların buluşma, kucaklaşma mekânı olduğunu ifade eden Konuk, “Bizim kongrelerimizde hizip kavgaları yaşanmaz, kenetlenme ve birlik havası teneffüs edilir. Çünkü biz Türkiye’nin siyaseti kişisel ikbali için değil memleketin istikbali için yapanları buluşturan tek partisiyiz. Biz de bir adım öne çıkma yarışı yapılmaz. Biz de Türkiye’yi bir adım öteye taşıyacak arkadaşlarımıza kulvar açmak için omuz birliği yapılır. Biz sen ben değil biz diyen, biz hepimiz diyebilen ve farklılıklarımızı, kişisel beklentilerimizi Türkiye sevdası, memleket sevdası potasında eritmeyi başarmış bir partiyiz. Biz bir takımız bu takımda üye ile İlçe Başkanı, İl Başkanı, Vekil, Bakan, Genel Başkan arasında üstlendiği sorumluluğun ağırlığı dışında bir fark yok. Hepimiz aynı yükü omuzlamış, Türkiye’yi daha ileriye taşımaya çalışan, Türkiye’yi ileriye taşırken bir adım önde bir adım arkada olsa da ortak bir gayreti sergileyen bir siyasi heyetiz.” dedi.

Kongre salonlarında Türkiye’yi daha kudretli, daha müreffeh, daha zengin, daha güçlü yapmak için bayrak yarışlarının yaşandığını belirten AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, şer odaklarının da boş durmadığını ifade ederek şunları söyledi: “Biz bir bayrak yarışı koşuyoruz. Kendimiz için değil ülkemiz, milletimiz için amansız bir yarıştayız. Bu yarış Türkiye’yi daha kudretli, daha müreffeh, daha zengin, daha güçlü yapma yarışıdır. Bu yarışta rakibimiz yok. Bu yarışta bizi zorlayacak siyasi heyetler yok. Ancak bu rakipsizlik yarışı engelsiz koştuğumuz anlamına gelmiyor. Bizimle millete hizmet konusunda yarışamayanlar hileye başvurmaktan, hileden medet ummaktan kaçınmıyor. Biz hızlandıkça Türkiye’nin de hızlanmasından rahatsız olanlar, milletle bizim aramızdaki gönül köprüsünün kemikleşmesinden rahatsızlık duyanlar kah darbe girişimiyle, kah kıyıda köşede gizlenmiş vesayet unsurları ile kah dışardaki işbirlikçileriyle, kah terör örgütleri eliyle, kah spekülatörler eliyle, kah itibar suikastı girişimleriyle mertçe yarışamadıkları partimize tuzaklar kuruyorlar. Sadece partimize değil ülkemize tuzaklar kuruyorlar. Hedef sadece AK Parti değil, AK Parti’nin istikrarla büyüttüğü Türkiye. Onlar ellerinden geleni ardına koymasın, biz o engelleri de aşa aşa Türkiye’yi dünya milletler ailesi içinde hak ettiği itibarlı ve güçlü noktaya taşımakta kararlıyız ve bu yoldan dönüş yok. Biz bugün bu salonlardaki gibi heyecanlı ve coşkulu olacağız 2019’da Türkiye’ye bir eşik daha atlatacağız. Biz 16 yıldır olduğu gibi birbirimizle omuz omuza vereceğiz ve daha güçlü, daha itibarlı, daha müreffeh, daha kudretli Türkiye’nin inşasına devam edeceğiz.

Bizim bir gün bile boş oturmaya hakkımız da vaktimiz de yok. Bizim durmaya, üşenmeye, tembellik yapmaya, hafife almaya hakkımız da lüksümüz de yok. Çünkü içerde dışarda şer odakları pusuya yatmış bekliyor, AK Parti’nin tökezlemesini bekliyor. Biliyorlar ki, AK Parti tökezlerse Türkiye tökezler. AK Parti kaybederse Türkiye kaybeder. AK Parti çözülürse Türkiye çözülür. AK Parti durursa Türkiye durur. Onlar şimdi umudunu 2019’da AK Parti’nin tökezlemesine bağladılar. Buna izin verip vermemek bizim elimizde. Biz geçtiğimiz 16 yılda olduğu gibi milletimizle gönül bağımızı koparmazsak, kapı kapı hasbi gayretimizi sürdürürsek, laf yarışı yerine hizmet yarışımızı devam ettirirsek onlar ne yaparsa yapsın kazanan biz oluruz, kazanan milletimiz olur, ülkemiz olur.”

Recep Konuk konuşmalarında şu ifadelere de yer verdi:“Önümüzde zorlu bir süreç var. 2019’a kadar fitne dâhil her oyunu oynayacaklar. Bizi birbirimize düşürmeye de çalışacaklar, partimizin değerlerine yönelik yerelde de ülke genelinde de itibar suikastlarını deneyecekler. Ekonomiyle oynamaya çalışacaklar. Sayın Cumhurbaşkanımıza hücum ediyorlar daha çok edecekler. Milletimiz algı operasyonlarına maruz kalacak. Bunların hepsini göğüsleyebilir hepsini boşa çıkarabiliriz. Tek şartla; bir olarak, iri ve diri durarak. Bu operasyonlar yarın başlamayacak, çok önce başladı. Ne diyorlar, bizim Türkiye ile problemimiz yok, problemimiz yönetenlerle. Kim diyor bunu? Batıdan bazı siyasetçiler. FETÖ’ye PKK’ya DHKP-C’ye hamilik yapan ülkelerin siyasetçileri. Müttefikimiz sandığımız ülkelerin yöneticileri, gazetecileri. Yönetenler kim? AK Parti ve tabii ki Reis. Niye rahatsızlar, AK Parti ve AK Parti’nin lider kadrosu olduğu müddetçe Türkiye’nin ensesine vurup lokmasını elinden alamıyorlar da ondan. Ülkemizde bazı siyasetçiler ve siyasi partiler de umudunu onlara bağlamış, onların çıkaracağı yangından mal kapma derdine düşmüş. Onları eleştiriyormuş gibi yapıp onların oluşturmak istediği algıyı yaymaya çalışıyorlar. Su taşırmış gibi yapıp su bidonuna benzin doldurmuşlar, kıvılcımın üzerine dökmek için fırsat kolluyorlar.”

2019 ve 2023 yıllarının önemine de değinen AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, “2023 için ülkemizin büyük hedefleri var. 2023’e şunun şurasında 6 yıl kaldı. 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için ilk sınavı 2019’da vereceğiz. 2019’da önce mahalli idareler seçimleriyle sandıkta tartıya çıkacağız, sonrasında da Başkanlık seçimini gerçekleştireceğiz. Her iki seçim de hem partimiz hem ülkemiz açısından hayati seçimler olacak. 2019’da Türkiye bir karar verecek ve eminim ki biz bugün kongrelerimizde yapacağımız hazırlıkla bayrağı daha yukarıya çekmek, milleti daha müreffeh, vatanı daha huzurlu, devleti daha güçlü yapmak için çalışan partimizle tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet diyerek yola devam edeceğiz. 2019’da kurulacak sandıklarda hedefimiz önceki seçimlere göre daha yüksek. 2019’da sandıktan %50 artı bir almakla mükellefiz. Biz buna iktidarda kalmak için değil ülkemizin geleceği için mecburuz. Onun içinde bizim bu kongre salonlarındaki birliğimizi salondan çıkınca da muhafaza etmemiz, 2019’a kadar bu salonlardaki heyecanı ve coşkuyu muhafaza etmemiz gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.