SAADET PARTİSİNDEN SEÇİMLERE HAZIRLIK TOPLANTISI

SAADET PARTİSİNDEN SEÇİMLERE HAZIRLIK TOPLANTISI

SAADET PARTİSİNDEN SEÇİMLERE HAZIRLIK TOPLANTISI

Saadet Partisi İlçe Teşkilat şuurlanma, çelikleşme ve seçimlere hazırlık toplantılarına devam ediyor.

İlçe başkanı Ertuğrul KÜÇÜKKURT’ un gazetemize yaptığı açıklama şu şekildedir.

Saadet Partisi Ereğli ilçe teşkilatı olarak mahalle temsilcilerimizin evlerinde haftalık olarak düzenli toplandıklarını ve o mahallenin sakinleri ile bire bir görüştüklerini, ilçemiz ve ülkemizde lehimize ve aleyhimize olan politika ve olaylar tartıştıklarını, partimizin siyasi hedeflerini anlattıklarını dile getirdi.

Toplantıların ev ortamında çok samimi geçtiğini ve halkımızın yeniden MİLLİ GÖRÜŞ iktidarını özlediğini, ülkemizde yapılmaya çalışılan algı yönetiminin ise kırılmaya başladığını gördüklerini söyledi.

Ereğli ve ülke gündemini de değerlendiren Ertuğrul KÜÇÜKKURT;

İlçemizde yunus emre meydan düzenlemesini doğru bulduklarını, ancak söz konusu İvriz kabartma anıtının yapımı ve yıkımına harcanan miktarın vatandaşımızın gerçekten ihtiyacı olan yatırımlara yönlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, milli görüşçülerin hiçbir zaman kaynak israfını tasvip etmediğini belirtti.

Ayrıca son olarak 19. Milli Eğitim Şurasında alınan Osmanlıcanın ders olarak okutulması tavsiye kararını olumlu bulduklarını, bu fikrin ise ilk defa Saadet Partisi tarafından ortaya atıldığın anımsatarak, bu konunun AKP iktidarı tarafından kullanılarak; ülkemizdeki asıl gündem olan yolsuzluk, işsizlik, çözüm sürecindeki karmaşa ve belirsizlik, komşu ülke ilişkileri ve mülteci sorunu gibi konuların örtbas edilmeye çalışıldığını bunun ise son derece yanlış olduğunu vurgulayarak halkımız merak etmesin Milli Görüşçülerin milletimizin menfaatine olan işlere anahtar;  menfaatine olmayan işlere ise kilit olmaya devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.