Sabun yüzünden çıkan kavgada 2 kişi hastanelik oldu

Sabun yüzünden çıkan kavgada 2 kişi hastanelik oldu

Ereğli’de otogar civarında bulunan oto yıkamacıda meydana gelen olayda, kaybolduğu iddia edilen sabun yüzünden çıkan sopalı ve döner bıçaklı kavgada 2 kişi hastanelik oldu.

Oto yıkamada meydana gelen olayda yıkamacı H. H isimli kişi araçların yıkanmasında kullandığı sıvı sabunların kaybolması üzerine yine otogar civarında park halindeki araçlarda konaklayan ve tarım işçileri olduğu öğrenilen E. Y ve A.Y isimli işçilerinden şüphelendiğini belirterek aralarında çıkan tartışma sonucu çıkan kavgada süpürge sapı döner bıçağı ve ekmek bıçağının karıştığı kavgada 2 kişi aldığı darbe sonucunda yaralandı.
E. Y ve A.Y aldığı darbe sonucu yaralanırken olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Daha sonra polisin yaptığı soruşturma sonucu kavgaya karışan H.H isimli kişi olay yerinden kaçtığı öğrenildi.
Çıkan bıçaklı ve sopalı kavga da yaralanan E.Y. ve A. Y isimli yaralılar  olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalesi sonrasında Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri ise soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.